Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ISPOD CIJENE

Ni Bayern, ni United, Rebić će napraviti iznenađujuć transfer

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.08.2018.
u 18:01

Vjerojatno ćemo za koji dan doznati hoće li se priča o ovom transferu razvijati dalje ili je i ovo još samo jedna od glasina bez pravog uporišta...


Ante Rebić je jedan od najtraženijih hrvatskih igrača u ovom prijelaznom roku. Sjajnom završnicom sezone s Eintrachtom, a potom i nastupom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji je skrenuo pozornost najvećih europskih klubova na sebe, piše Goal.

Iako se činilo gotovo sigurnim da će Rebić karijeru nastaviti u Bayernu, da će ga sa sobom povesti 'zaštitnik' Niko Kovač, nakon tjedana nagađanja otkriveno je da takav scenarij ipak nije moguć zbog džentlmenskog dogovora kovača s Eintrachtom da im neće 'otimati' igrače.

A onda je iskočio Jose Mourinho koji očajno traži krilnog napadača. 'Posebni' je prvo htio Perišića, pa Rebića pa se opet vratio Perišiću, a onda je zaključio da Rebić ipak nije još uvijek dovoljno dobar za njegov klub...

>> Pogledajte i gdje bi vatreni mogli nastaviti karijere

Dok se on premišljao, čini se da je punom parom radila Sevilla, a AS piše kako je španjolski klub već u uznapredovalim pregovorima s Nijemcima pa bi hrvatski reprezentativac iduće sezone mogao zaigrati u Primeri.

Naravno, najteže će biti dogovoriti cijenu. Iz Eintrachta su još ranije tvrdili da neće Rebića pustiti za manje od 40 milijuna eura, a Sevilla je za sada ponudila 21 milijun. Cijena mu je nakon Svjetskog prvenstva definitivno porasla, a Nijemci zaradu dijele i s Fiorentinom pa im je važno što više zaraditi.

Vjerojatno ćemo za koji dan doznati hoće li se priča o ovom transferu razvijati dalje ili je i ovo još samo jedna od glasina bez pravog uporišta...

Komentara 6

DU
Deleted user
19:14 02.08.2018.

Zar VL prije koji dan nije pisao da ce Modric pmoci da Rebic ode u Bayern? Cuj, Modric pored ziva Kovaca???? Jebite se!

DU
Deleted user
22:34 02.08.2018.

Ha ha ispod cijene za pola godine neće ih htjeti nitko Da jedan sretni gol na svetskom pa zaglumio da je Pele.

DU
Deleted user
19:01 02.08.2018.

Još se ne zna kakav mu je učinak. Veliki klubovi gledaju samo na konstantan učinak a ne na momente jedne ili dvije utakmice. Zbog toga još nije nigdje otišao. Svi bi ga najrađe gledali još jednu godinu pa će onda doći ponude. prema učinku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije