Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Capitalsi prvi osigurali doigravanje

Aleksej Ovečkin
Reuters/Pixsell
16.03.2016.
u 10:50

To im je osmo doigravanje u zadnjih devet sezona. Do kraja regularnog dijela sezone ostalo im je 12 utakmica, a vode u NHL-u sa 105 bodova.

Washington Capitalsi su sinoć pobjedom u produžetku od 2-1 nad Carolina Hurricanes osigurali doigravanje Stanley Cupa.  

Pobjednički gol 1:38 minuta nakon početka produžetka zabio je Aleksej Ovečkin i Washington Capitals su postali prva momčad NHL-a koja je osigurala ovogodišnje doigravanje. To im je osmo doigravanje u zadnjih devet sezona.  Do kraja regularnog dijela sezone ostalo im je 12 utakmica, a vode u NHL-u sa 105 bodova. 

Ovo je bio Ovečkinov sedmi pobjednički gol i 42. ove sezone. Sa 17 golova zabijenih u produžetku u karijeri drugi je u povijesti NHL-a iza napadača Florida Panthersa Jaromira Jagra koji ih ima 19.

Justin Williams je zabio prvi gol za Washington (50-14-5), a vratar Braden Holtby je obranio 25 udaraca. Kod Caroline strijelac je bio Jordan Staal, a Eddie Lack je imao 29 obrana u porazu Caroline (31-27-12).

>>St Louis pobijedio Dallas i stigli do prvog mjesta Centralne divizije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije