Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI SLALOM

Nezaustavljivi Hirscher osvojio i mali globus, Kostelić 10.

Marcel Hirscher
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.03.2014.
u 12:10

Kostelić je sezonu završio kao 16. slalomaš, dok je u ukupnom poretku na 42. mjestu sa 190 bodova.

Marcel Hirscher osvojio je Mali kristalni globus u slalomu. Austrijskom skijašu jučer je uručen Veliki kristalni globus, a danas je bio najbrži u švicarskom Lenzerheidu i uzeo naslov najboljeg slalomaša.

Drugi u posljednjem slalomu sezone bio je Nijemac Felix Neureuther, dok se na treće mjesto popeo Austrijanac Mario Matt.

Ivica Kostelić osvojio je 10. mjesto sa zaostatkom od 2.9 sekundi nakon što je u prvoj vožnji bio 13. Kostelić je sezonu završio kao 16. slalomaš, dok je u ukupnom poretku na 42. mjestu sa 190 bodova.

Sjajni Hirscher tako je obranio naslov u slalomu, a već je treću godinu zaredom najbolji skijaš u Svjetskom kupu.

- Veći dio ove sezone sam bio iz Neureuthera i Matta, ali se nisam predavao. Znao sam da danas moram odvoziti maksimalno želim li slaviti. Uspio sam i jako sam sretan - rekao je Hirscher.

>> Hirscher je uzeo Veliki kristalni globus, Ligetyju Mali veleslalomski i pobjeda

Komentara 3

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
08:59 17.03.2014.

A kaj je osvojio Janez Fak!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije