Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Nezaboravni vatreni govorio o bolesti koja ga je napala: 'Otpala mi je kosa i sve dlake s tijela'

GER, Hallenfussballturnier Cup der Öffentlichen Oldenburg
nph / Rojahn
02.12.2023.
u 14:47

Vatreni danas čekaju ždrijeb u Hamburgu gdje se nalazi i naš bivši reprezentativac s dugogodišnjim stažem u Bundesligi

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić tijekom karijere vodio je veliku borbu sa zdravstvenim problemima. Prošao je kroz čak tri transplatacije bubrega, ujedno je tužio liječnike Werdera zbog nemara i naposlijetku je dobio tu pravnu borbu. Klasnić je u karijeri nastupao i za Mainz, Bolton te Nantes, strijelac je pogotka na Euru 2008. godine protiv Turske kada smo tragično ispali nakon penala. 

GALERIJA Danas je ždrijeb Eura, vatreni čekaju svoje protivnike 

GER, Hallenfussballturnier Cup der Öffentlichen Oldenburg
1/30

Za Novu TV je otkrio njegovo zdravstveno stanje i kaže da ga je napao nekakav virus koji nije povezan s bubrezima. 

- Mogu reći, iako je danas hladno, osjećam se odlično zdrav sam i to je najbitnije. Kosa je otpala, imao sam neki virus, nema veze s bubregom, cijelo tijelo nema više kose, ali polako se vraća - rekao je Klasnić koji se danas bavi otkrivanjem mladih talenata.

VEZANI ČLANCI:

- Bio je strah da nećemo na Euro, nismo više igrači, sad smo navijači. Bila je želja da se Hrvatska plasira u Njemačku, pokazali su da su pravi i zaslužili su. Ne bih da igramo protiv Srba, što je bilo, bilo je, Bosanci igraju baraž, ali neki imaju svoje mišljenje o ratu i to ne bi bilo lijepo - napominje Ivan. 

 

 

Komentara 1

Avatar suludih10
suludih10
17:54 02.12.2023.

Gospodine Klasnić svako Vam dobro želim. Pamtim Vas kao velikog, velikog hrvatskog čovjeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije