Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

Neymar razotkrio druženje hrvatskih igrača u svlačionici

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.05.2017.
u 13:33

Nakon utakmice, dvojica hrvatskih igrača – Ivan Rakitić i Alen Halilović razgovarali su pod tuševima. Fotografiju je snimio Rakitićev suigrač Neymar i objavio na svom profilu na Twitteru

Barcelona je prošlog vikenda igrala kod Las Palmasa. Pobjedom (4:1) u 37. kolu španjolskog prvenstva katalonska je momčad zadržala korak za madridskim Realom u borbi za naslov.

Nakon utakmice dvojica hrvatskih igrača – Ivan Rakitić i Alen Halilović razgovarali su u svlačionici. Fotografiju je snimio Rakitićev suigrač Neymar i objavio na svome profilu na Twitteru.

Brazilac je post još dodatno ukrasio. Hrvatski su igrači nakon utakmice razmijenili dresove te izdvojili trenutak za prijateljski razgovor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije