Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogomet

Neymar odveo Santos do finala, čeka se Barca

'Brazil\'s Santos striker Neymar reacts as he celebrates his goal against Japan\'s Kashiwa Reysol during their semi-final match of the Club World Cup at the Toyota Stadium in Toyota, Aichi prefecture
'KAZUHIRO NOGI'
14.12.2011.
u 23:33

Santos je pobijedio 3:1, a strijelci za brazilsku momčad bili su Neymar, Borges i Danilo. Za Japance je zabio Sakai.

Nogometaši Santosa pobijedili su domaću Kashiwu 3-1 u prvome polufinalnom dvoboju Svjetskog prvenstva klubova igranom u Toyoti. Pobjednici Copa Libertadoresa poveli su u 19. minuti prekrasnim pogotkom Neymara.

Nasljednik Pelea primio je loptu na 25 metara, lažnjakom prevario braniča Kashiwu te odličnim udarcem neobranjivo pogodio za 1:0. Borges je u 25. minuti povisio na 2:0 i s tim se rezultatom otišlo na predah. Japanci su u nastavku krenuli agresivniji i nakon samo devet minuta uspjeli smanjiti preko Sakaija. Međutim, sve dvojbe o pobjedniku riješio je Danilo u 63. minuti prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Iako konačan rezultat sugerira da se Santos lako obračunao s Kashiwom, to nije bilo tako. Imali su Japanci puno prilika i, da su bili precizniji, moglo je i drukčije završiti. Zanimljivo je da je utakmica zamalo bila odgođena. Naime, Japan je uoči utakmice pogodio potres jačine 4,9 stupnjeva po Richteru, ali je Fifa odlučila da će se susret odigrati.

U drugom polufinalnom susretu (četvrtak) Barcelona će igrati protiv katarskog Al-Sadda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije