Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte Brazilca

Neymar izgubio okladu pa morao pjevati s ustima punim brašna

Neymar
Foto: Screenshot
1/2
21.03.2014.
u 15:30

Brazilski nogometaš na društvenim je mrežama objavio kako je izgubio okladu, ali nije rekao ni s kim se kladio, a ni o kakvoj se okladi radi

Nogometaš Barcelone Brazilac Neymar izgubio je okladu pa je za kaznu morao pjevati s brašnom u ustima. Brazilski nogometaš na društvenim je mrežama objavio kako je izgubio okladu, ali nije rekao ni s kim se kladio, a ni o kakvoj se okladi radi.

No, kaznu je izvršio, žlicu punu brašna stavio je u usta i počeo pjevati, dok su ga prijatelji snimali. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Dankoo
16:18 21.03.2014.

Brazilci rade ovim forama dobar team building. Predlažem našim dečkima da probaju prokušanu foru iz vojske. Fora se zove "Tarzan": pred jutro igraču koji još spava okrenut na leđa ostali igrači na gola prsa stave komadić tankog WC papira. Igrač se naglo ustaje udarajući se po prsima uz urlik. Garantirano mu se neće dogoditi ništa, samo se možda koja dlaćica spali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije