Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTNO ODMARA

Neymar donirao milijun dolara, želio ostati anoniman

Neymar
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/PIXSELL
1/3
03.04.2020.
u 23:03

Neymar trenutačno boravi u domovini nakon što je koronavirus zaustavio praktički sva sportska natjecanja

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Brazilac Neymar donirao je oko milijun dolara za borbu protiv koronavirusa u svojoj zemlji, otkrio je kanal SBT.

Brazilski napadač je želio ostati anoniman, ali je vijest o njegovoj donaciji ipak stigla do novinara.

Većina novca ići će za UNICEF, a dio za fond solidarnosti koji je osnovao poznati brazilski televizijski voditelj Luciano Huck.

Mogući kandidat za predsjedničke izbore 2022. godine, Huck je nedavno na društvenim mrežama objavio da je prikupio oko 300.000 dolara za stanovnike siromašnih četvrti u Rio de Janeiru, koji su posebno osjetljivi na koronavirus.

Neymar trenutačno boravi u domovini nakon što je koronavirus zaustavio praktički sva sportska natjecanja.

Sklonio se u svoju luksuznu vilu u Mangaratibi, primorskom gradiću u blizini Rija, gdje je posljednjih godina već proveo duge mjesece nakon ozljede stopala.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije