Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Newcastle dovodi Matu Bilića iz Sportinga

Mate Bilić
Marko Lukunić | Pixsell
19.07.2010.
u 16:29

Prema pisanju španjolskih i engleskih novina hrvatski nogometni reprezentativac Mate Bilić mogao bi iz španjolskog Sportinga iz Gijona preseliti u englesku Premier ligu.

Za usluge našeg napadača zainteresiran je Newcastle, "Svrake" su ove sezone upale u Premier ligu i žele se pojačati kako ne bi "plesali" samo jednu sezonu.

Mate Bilić prošle je sezone odigrao za Sporting 31 utakmicu i postigao tek pet pogodaka.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:22 20.07.2010.

Newcastle dovodi Matu Bilića iz Sportinga kako bi dokazao da i jedan nepoznati vanka World Cup igrač sa zapadnog balkana može davati golove u Premiershipu..

EL
elitegroup27
11:27 20.07.2010.

boze janezu pa ti stvarno si puka totalno tebi ocito toliko dosadno da trabunjas uvik isti tekst koliko osoba mora biti glupa!!!!da to shvati!!!tebi ni dragi bog nemoze vise pomoc!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije