Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO BI STIGMU

Nevjerojatno što je rekao o Modriću pa dodao video kao dokaz!

Luka Modrić
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/7
24.04.2018.
u 12:23

– Luka je pokazao da ne stari. Kod njega nisu bitne fizikalije, on je hiper-inteligentan mađioničar

Glasinu o tome da Luka Modrić stiže u MLS trebali bismo slaviti, a ne gledati s cinizmom. Tom je rečenicom tekst posvećen eventualnom transferu hrvatskog veznjaka u SAD započeo novinar The18.com-a Connor Fleming.

Modrić je glasine o MLS-u potaknuo u nedavnom intervjuu za švedski SVT Sport, a jučer su se pojavile glasine da ga će želi Beckhamov Miami.

– Ja sam uvijek govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u – rekao je Modrić.

 

Modrić bi u SAD otišao nakon isteka ugovora s Realom 2020., što znači da bi tamo stigao s 34 godine.

– Ma da dođe i s 40 ili 50 godina, nije važno. U posljednjih deset godina u Tottenhamu i Realu pokazao je da ne stari. Njegovo majstorstvo i nevjerojatno nogometno razmišljanje bilo bi noćna mora svakog američkog trenera. Kod njega nisu bitne fizikalije, on je hiper-inteligentan mađioničar – piše Fleming pa ističe:

– Svaka čast Thierryju Henryju i Andrei Pirlu, ali ja tvrdim da bi Modrić, koji je bio u Uefinoj momčadi sezone u tri navrata, bio najinteligentniji nogometaš u povijesti MLS-a.

Kao dokaz tome američki je novinar čitateljima predočio ovaj dvominutni video:

Tu Fleming ne staje s pohvalama na račun Modrića.

– Kada bi Modrić nadahnuo samo jednog mladog Amerikanca da pokuša kopirati njegovu igru, odmah bismo postali bolja nogometna zemlja.

– Dolazak Modrića srušio bi stigmu MLS-a kao ''mirovinske lige'', to bi bio početak MLS-a kao centra za djecu koja žele naučiti diktirati tempo, s Lukom Modrićem kao ravnateljem – zaključuje američki novinar.
 

Ključne riječi

Komentara 16

KR
kruti217
12:30 24.04.2018.

oba krila partije na aparatima!!!!

BA
bazinga
06:56 25.04.2018.

Dosdni ste više sa rekla kazal člancima daj izađite toj spodobi iz g..ice

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:31 24.04.2018.

Čestitke VL na izboru priučenih novinara, koji u životu nisu potrčali za loptom, a kamo li zaigrali nogomet ili neki slični sport. Muče ih hemeroidi od sjedenja za kompjuterom i kopanja po internetskim septičkim jamama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije