Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOME NEOČEKIVANO

Nevjerojatno: Nagradu za igrača utakmice dobio Amerikanac

Jonkoping: Svjetsko rukometno prvenstvo, skupina G, Hrvatska - SAD
PIXSELL
15.01.2023.
u 22:32

Gary Hines postigao je šest pogodaka i nagrada je, na čuđenje navijača u dvorani, otišla u ruke njemu. Usprkos pobjedi Hrvatske od 18 razlike...

U susretu 2. kola G skupine Svjetskog prvenstva, hrvatski rukometaši su u Jonkopingu pobijedili SAD sa 40-22 (20-10) osvojivši prve bodove u skupini. Nakon što su otvorili nastup na Mundijalu uvjerljivim porazom od Egipta 22-31, u drugom su susretu bez većih problema ostvarili prvu pobjedu.

>> Izbornik Hrvoje Horvat: 'Trebamo sebe dovesti u red, nismo odigrali ono što možemo'

Ipak, usprkos našoj uvjerljivoj pobjedi, nagradu za najboljeg igrača dobio je jedan od - Amerikanaca. Gary Hines (38) postigao je šest pogodaka i nagrada je, na čuđenje navijača u dvorani, otišla u ruke njemu.

Hrvatsku su do pobjede predvodili Igor Karačić s osam golova, te Josip Šarac sa šest golova, Glavaš je dodao pet. Slavić je imao 10, a Dominik Kuzmanović pet obrana. 

Na ljestvici vodi Egipat sa četiri boda, Hrvatska i SAD imaju po dva boda, dok je Maroko na začelju bez bodova.

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
00:00 16.01.2023.

Zato jer je crnac. Da nije bilo crnaca bil bi netko tko javno veli da je lgbtqpitd. Danas je to moda I nema druge. Iz tog razloga buju I ukinuli svjetska prvenstva u npr hokeju I slicnim rasistickim sportovima. No s druge strane nikoga ne zanima kaj je preko 95% NBA I NFL crno. Tu kvote ne vaze, rasisti su samo bijelci. Sto spasava ping pong I badminton npr.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:00 16.01.2023.

Važno je zvati se Gary.

PR
prajdali100
22:57 15.01.2023.

Tip je dao nekoliko " divljih" golova i proglašen igračem utakmice.Naši se smijali i pljeskali...svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije