Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakve kritike!

Nevjerojatno! Messijev djed oštro kritizirao svog unuka

Argentina's Lionel Messi  Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Association/PIXSELL
28.06.2014.
u 14:21

Godinama ga se kritiziralo zbog igara za Argentinu, posebno na velikim natjecanjima, ali Lionel Messi na ovom je prvenstvu sjajan. Argentina je s devet bodova završila vodeća u skupini, a sve pobjede donio im je upravo Leo. U tri utakmice postigao je četiri gola i zajedno s Neymarom i Müllerom nalazi se na vrhu ljestvice strijelaca. No, ipak nije sve impresionirao, njegov djed Antonio Cuccitini nije zadovoljan.

- Mislim da je bio prilično loš na ovom prvenstvu, nije igrao kao što zna. U Španjolskoj je puno bolji, puno više daje od sebe, prolazi kroz sve igrače... Mislim da ponovno treba vratiti onu iskru koja ga je tjerala da igra bolje, rekao je Cuccitini pa nastavio u istom tonu:

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

- On u ovom trenutku ne daje svoj maksimum, ne trči i ne trudi se. Nije me uvjerio da je najbolji.

Argentinu sad čeka dvoboj osmine finala protiv Švicarske, a Messijev djed ipak je pokušao malo skinuti pritisak s leđa svog unuka.

- Ne možemo od njega zahtijevati da sve sam riješi. On nije Bog. Recite mi, tko može sve sam odlučiti? Poručio bih mu da digne glavu gore, bit će bolje.

>>Ovo su najljepši pogoci grupnog dijela Svjetskog prvenstva!

>>Čitatelji VL-a prognoziraju: Evo tko ide u četvrtfinale SP-a!

Komentara 2

Avatar Perica1
Perica1
14:45 28.06.2014.

Pametno deda zbori, Maradona i Batistuta su puno više trčali i trudili se.

Avatar poglavito
poglavito
21:52 28.06.2014.

kad mu đeda kritičar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije