Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje drugi krug

Čitatelji VL-a prognoziraju: Evo tko ide u četvrtfinale SP-a!

Kolumbija - Japan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.06.2014.
u 13:20

Lionel Messi u sjajnoj je formi na ovom prvenstvu i upravo zbog toga 76 posto čitatelja je uvjereno da će Argentina izbaciti Švicarsku

Danas počinje drugi krug Svjetskog prvenstva u Brazilu, a otvara ga domaćin koji igra protiv Čilea. Uoči početka osmine finala svojim smo čitateljima dali priliku da u anketi iskažu svoje mišljenje i prognoziraju tko će sve proći u četvrtfinale, a evo kako ste glasali.

U utakmici Brazila i Čilea prednost ste dali domaćinu, koji je dobio 63 posto vaših glasova. U druguj večerašnjoj utakmici prema vašem mišljenju dalje će proći Kolumbija (73 posto), dok će Urugvaj bez Suareza pakirati kofere.

Iako je Meksiko protiv Hrvatske ostavio odličan dojam, samo 27 posto vas smatra da može dalje od toga, dok je 73 posto glasova dobila Nizozemska.

Vrijeme je da se Grčka prestane provlačiti! Tako razmišlja 67 posto čitatelja Večernjeg lista, koji smatraju da će četvrtfinale uhvatiti Kostarika.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Najuvjerljivije je pobjedu odnijela Francuska, više od 90 posto vas smatra da će bez problema pobijediti Nigeriju, dok nešto manje od 90 posto smatra da će Njemačka izbaciti Alžir.

Lionel Messi u sjajnoj je formi na ovom prvenstvu i upravo zbog toga 76 posto čitatelja je uvjereno da će Argentina izbaciti Švicarsku. A najneizvjesnija borba, izgleda, vodit će se u utakmici između Belgije i SAD-a, ali ipak 57 posto čitatelja smatra da će dalje 'crveni vragovi'.

Dakle, prema vašem mišljenju, dalje bi trebao proći Brazil, Kolumbija, Nizozemska, Kostarika, Francuska, Njemačka, Argentina i Belgija.

Parovi četvrtfinala po tome bi izgledali ovako:

Brazil - Kolumbija

Nizozemska - Kostarika

Francuska - Njemačka

Argentina - Belgija

>>Ovo su najljepši pogoci grupnog dijela Svjetskog prvenstva!

>>Pitamo vas, tko prolazi u četvrtfinale Svjetskog prvenstva?

Komentara 1

Avatar Perica1
Perica1
14:12 28.06.2014.

Švabe bi mogle ići iako bi bilo super da ih Vahidov Alžir slisti. To im od srca želim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije