Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji vam se sviđa?

Ovo su najljepši pogoci grupnog dijela Svjetskog prvenstva!

Robben
Foto: REUTERS/Tony Gentile
27.06.2014.
u 11:50

Najbolji su strijelci nakon prvog kruga Lionel Messi, Neymar i Thomas Müller, sva trojica postigla su četiri pogotka

Prvi krug Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu je završen, a sad je vrijeme za analizu. Dosad smo mogli uživati u sjajnim utakmicama, a vidjeli smo gotovo tri gola po utakmici, što je sjajno. Kad to pretvorimo u brojke, vidjeli smo 136 pogodaka u 48 utakmica, što je u prosjeku 2.83 po susretu.

Najbolji su strijelci nakon prvog kruga Lionel Messi, Neymar i Thomas Müller, sva trojica postigla su četiri pogotka. Što se naše reprezentacije tiče, ukupno smo na ovom prvenstvu postigli šest golova, Perišić i Mandžukić zabili su po dva gola. Najljepši naš pogodak zabio je upravo spomenuti Perišić protiv Kameruna.

Mi smo za vas odabrali najljepše pogotke grupne faze SP-a, a vi u anketi glasujte koji je najljepši. Uživajte!

1. Robina van Persie (Nizozemska – Španjolska)

Nizozemska je gubila od Španjolske 1:0, a onda se pred kraj prvog poluvremena ukazao Van Persie i fenomenalnom reakcijom glavom zabio za izjednačenje.

2. Tim Cahill (Australija – Nizozemska) 

Australac je sjajnim volejem rasparao mrežu. Lopta se pritom odbila od grede, što je pogodak učinilo još atraktivnijim.

3. Arjen Robben (Nizozemska – Španjolska)

Njegov pogodak bio je spektakularan, nevjerojatnom brzinom kojom je prestigao Ramosa oduševio je svijet. Trčao je 37 kilometara na sat i srušio rekord među nogometašima.

4. Lionel Messi (Argentina – Iran)

Činilo se kako će Argentina kiksati protiv slabašnog Irana, ali onda je Messi sve uzeo u svoje ruke i fantastičnim udarcem zabio gol za pobjedu.

5. David Villa (Španjolska – Australija)

U utakmici za prestiž Španjolska je pobijedila Australiju, a David Villa zabio je odličan gol. Lijepa reakcija petom oduševila je navijače na stadionu.

6. Shaqiri (Švicarska – Honduras)

U odlučujućoj utakmici za prolaz Švicarska je pobijedila Honduras sa 3:0, a sva tri pogotka zabio je Shaqiri. Ovaj je zaista bio prekrasan.

7. Lionel Messi (Argentina – Nigerija) 

Argentinski čarobnjak bio je sjajan u grupnoj fazi, a protiv Nigerije je postigao dva pogotka. Ovaj iz slobodnog udarca bio je neobranjiv.

8. Jermain Jones (SAD – Portugal)

SAD i Portugal odigrali su 2:2 u drugom kolu, a Jermain Jones zabio je fantastičan pogodak. Vratar Portugala ostao je ukopan.

9. James Rodriguez (Kolumbija – Japan)

Rodriguez je protiv Japana zaista oduševljavao svojim potezima, upravo je on prelomio taj susret, a pogodak je bio u stilu Lea Messija.

10. Ivan Perišić (Hrvatska – Kamerun)

Kakav bi to izbor bio da barem jedan naš igrač nije na ovom popisu. Perišić je vjerojatno bio naš najbolji igrač u Brazilu, a odličan prodor i pogodak Kamerunu nešto je što će nam ostati u lijepom sjećanju.

Komentara 4

TO
tokimalko
13:43 27.06.2014.

gol shaqirija je najbolji

TO
tokimalko
13:44 27.06.2014.

1,shaqiri 2.messi

MI
Milivoje
13:50 27.06.2014.

van persie, xherdan shaqiri, leoni messi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije