Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za finale

Nevjerojatno! Mektić i Pavić u drami polufinala ozlijedili jedan drugoga pa 'opalili selfie'!

Pavi? i Mekti? pobjednici su Wimbledona u konkurenciji parova
John Walton/PRESS ASSOCIATION
07.07.2022.
u 22:37

Prva dva seta otišla su do tie-breaka, a prvi je pripao kolumbijskim tenisačima dok su u drugom slavili naši. Treći set ponovno osvajaju Cabal i Farah sa 6:4, a u četvrtom su Mektić i Pavić uzvratili s 2:6.

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić igraju polufinalni meč trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona, a njihovi protivnici su Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah.

U tijeku je odlučujući peti set u kojem je rezultat 5:4 za Kolumbijce. 

Prva dva seta otišla su do tie-breaka, a prvi je pripao kolumbijskim tenisačima dok su u drugom slavili naši. Treći set ponovno osvajaju Cabal i Farah sa 6:4, a u četvrtom su Mektić i Pavić uzvratili s 2:6.

Meč su obilježile i dvije ozljede hrvatskih tenisača. Prvo se Splićanin Pavić poslikznuo pokušavši dostići jednu lopticu na mreži i nezgodno pao na desnu ruku. On je nastavio igrati taj poen držeći reket drugom rukom uz bolnu grimasu. Nakon toga je ipak morao zatražiti medicinski time-out. Pavićevu ozljedu pogledajte OVDJE.

Kasnije tijekom meča moglo se primijetiti kako Mate uopće ne koristi desnu ruku osim za bacanje loptice tijekom servisa, a inače koristi obje ruke za backhand udarac.

Tu nije bio kraj nezgodama. Nešto kasnije i Mektić je zaradio malu ozljedu. U trenutku kada su obojica vršili pritisak na mreži na protivničke tenisače, obojica su htjeli reagirati na istu loptu i Pavić je nehotice svog partnera reketom udario po licu. 

Kasnije je Mektić pokazao natečenu usnicu sucu, a Mate mu se uz smješak obojice odmah ispričao. Video Mektićeve ozljede pogledajte OVDJE.

Kada je pozvan medicinski predah kako bi Mektić zaliječio usnicu, on je uzeo mobitel da provjeri stanje usnice kamerom. Ubrzo mu se pridružio Pavić pa su opalili 'selfie' uz oduševljenje cijelog stadiona. Do njih je po jedan 'selfie' došao i Farah što je publika podržala pljeskom i smijehom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije