Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA UTAKMICU

Nevjerojatna odluka suca: Dao žuti karton igraču jer je nakon utakmice dječaku poklonio dres

Dortmund: Četvrtfinale Lige prvaka mladih, Borussia Dortmund - HNK Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
23.09.2023.
u 16:10

Nakon žutog kartona je u zapisniku navedeno i objašnjenje odluke: "Skidanje i bacanje dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca." Marko Capan će zbog toga morati propustiti iduću utakmicu Širokog Brijega

Marko Capan je igrač Hajduka na posudbi u Širokom Brijegu. Njegova je momčad pobijedila Sarajevo rezultatom 1:0 u osmome kolu bosanskohercegovačke prve lige. Capan je odigrao cijelu utakmicu, a pobjedinka je u 73. minuti pogotkom odlučio njegov suigrač Stephen Chinedu.

Međutim, nakon utakmice dogodila se zbilja neobična situacija. Nakon što je utakmica završila, Capan je poklonio svoj dres dječaku koji je skupljao lopte uz igralište. 

GALERIJA Šokantna završnica! Hajduk imao 1:0 do 86. minute pa sve prosuo

Dortmund: Četvrtfinale Lige prvaka mladih, Borussia Dortmund - HNK Hajduk
1/10

Na to je sudac Miloš Gigović reagirao žutim kartonom. Nakon toga je u zapisniku navedeno i objašnjenje ovakvog postupka suca: "Skidanje i bacanje dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca." Capan je bio šokiran postupkom suca. 

VEZANI ČLANCI:

Odluka mu još teže pada jer je to njegov treći žuti karton, što znači da neće moći nastupiti u utakmici idućega kola protiv Borca. Ipak, njegova je momčad trenutno prva na ljestvici sa 16 bodova, a iza njih je upravo Sarajevo s 13 bodova. Aktualni prvak Zrinjski je na 10. mjestu sa samo šest bodova.

VIDEO Ivan Perišić teško se ozlijedio! Sezona je za njega gotova?

Komentara 1

ZA
!zagreb!
19:15 23.09.2023.

Trebao je crveni dati. Ipak su zelembaće pobijedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije