Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOBILIZACIJA

FOTO Navijači Hajduka izvjesili brojne poruke po Splitu: 'Lomi noge! Do krvi, hoćemo titulu'

Odli?na navija?ka atmosfera na splitskom Poljudu
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/12
22.09.2023.
u 15:04

Splićani sutra od 19 sati na Poljudu igraju protiv Lokomotive nakon što su izgubili dvije utakmice zaredom

Dobar ulazak u sezonu s pet pobjeda Hajduk je pokvario porazima od Istre 1961 i Gorice, što je izazvalo pravo mobilizaciju kod navijača i navijačke skupine Torcide. Momčad Hajduka je organizirala zajedničko druženje na Poljudu, a po ulicama Splita i okolice izvješene su poruke uoči dvoboja s Lokomotivom.

'Grizi, noge lomi! Sve do kraja dobij!', 'Borba do krvi, oćemo pobjede' i 'Barem igraj kao onih dana slavnih, dalekih! Subota, 19 h, Oćemo titulu!', pisalo je na porukama.

VEZANI ČLANCI:

Po svemu sudeći, posjeta će biti na tragu dosadašnjih prvenstvenih utakmica u ovoj sezoni, protiv Rijeke je na Poljudu bilo 32.584 gledatelja, protiv Slaven Belupa 25.689, a protiv Istre 24.893. 

Stoga se i na susretu protiv Lokosa može očekivati 20-tak tisuća gledatelja. 

Ključne riječi

Komentara 23

ZA
zagi101
15:26 22.09.2023.

kakav je ovo riječnik, poziv na nasilje u ime titule, dalebu

Avatar Castro
Castro
15:24 22.09.2023.

Cak ni silom nebi nista mogli...i u toj borbi bi bili drugi ili treci...zato su prvaci u gluopstima...i tu treba posteno cestitati.

Avatar Aristarh
Aristarh
16:14 22.09.2023.

Hahaha. Jel to nogometna igra loptom ili nešto puno gore 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije