Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA NA POLJUDU

Bivši igrač Hajduka: 'Da imaju još nekog uz Livaju, onda bi se imali čemu nadati'

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
22.09.2023.
u 17:08

"Neka im je sa srećom, daj bože da osvoje titulu nakon toliko godina, ali sumnjam", rekao je Marin Tomasov koji trenutno igra za kazahstanskog prvaka Astanu, a ranije u svojoj karijeri proveo je tri godine na Poljudu

Dinamo je na Maksimiru otvorio grupnu fazu Konferencijske lige trećom pobjedom protiv Astane u ovoj sezoni. Ovoga su puta golovima Brune Petkovića, Marka Bulata, Antonija Marina i Tibora Halilovića slavili 5:1. Jedino pogodak za goste postigao je Kamo Hovhannisyan u 78. minuti.

Nakon utakmice je izjavu dao i Marin Tomasov. Krilni igrač kazahstanskog prvaka koji je od 2009. do 2012. godine igrao za Hajduk. Dotaknuo se i stanja u hrvatskom nogometu. "Pratim svaku utakmicu. Interesantna liga, postaje sve zanimljivija. Nije tu samo Hajduku, Rijeka i Osijek su također tu, sve je bolje i bolje.", rekao je Tomasov.

GALERIJA Dinamo s pet golova ponovo slavio protiv Astane

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom
1/15

"O Livaji ne treba ništa pričati, dvije godine je najbolji igrač, samo još da ima tko uz njega onda bi se mogli nečemu nadati. Ovako teško. Dugo je prvenstvo, ovo nije sprint nego maraton. Neka im je sa srećom, daj bože da osvoje titulu nakon toliko godina, ali sumnjam", zaključio je.

VEZANI ČLANCI:

Premda je Hajduk izvrsno započeo sezonu nizom od pet domaćih pobjeda, protekla dva kola donijela su preokret i bitno narušila vjeru u konačno osvajanje titule prvaka Hrvatske. Hajduk je izgubio od Istre i Gorice, a u sljedećem kolu čeka ih Lokomotiva. Ipak, momčad s Poljuda pokušava se vratiti na pobjedničke staze.

VIDEO Veliki povratak na pomolu: Dalić sprema iznenađenje među reprezentativcima?

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:03 22.09.2023.

Imaju, kustića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije