Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U21

Nevjerojatan propust! Uoči intoniranja Lijepe Naše najavili - Srbiju

Hrvatska juniorska reprezentacija
Foto: HRS
1/2
23.07.2019.
u 17:57

Uvjerljivo smo osvojili prvo mjesto u skupini sa svih pet pobjeda te ćemo u osmini finala u srijedu igrati protiv Islanda (18.45 sati)

Mladi hrvatski rukometaši sudjeluju na SP-u za igrače do 21 godine u Španjolskoj. Uvjerljivo smo osvojili prvo mjesto u skupini sa svih pet pobjeda te ćemo u osmini finala u srijedu igrati protiv Islanda (18.45 sati).

U posljednjoj utakmici u skupini Hrvati su pobijedili Portugalce (32:30), a uoči dvoboja organizator je napravio veliki propust.

Naime, službeni spiker je pred intoniranje Lijepe Naše najavio da slijedi srpska himna, video pogledajte OVDJE

Počelo je negodovanje u dvorani, a izbornik Davor Dominiković je ukazao na pogrešku. Spiker se dvaput ispričao. 

- Mnogo je propusta na ovom Svjetskom prvenstvu, rekao bih amaterizam. Prije nekoliko trenutaka službeni spiker je pred intoniranje 'Lijepe Naše' najavio reprezentaciju Srbije. Dvaput se ispričao, ali nije zvučalo dobro, lijepo i profesionalno - rekao je komentator.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
18:11 23.07.2019.

Hahaha TRAGEDIJA

AI
airbender
18:20 23.07.2019.

zabava za mase...

ST
Stipan
18:50 23.07.2019.

Ti svijet sve smatra kao Balkan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije