Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet je u napadu

Neumoran je: Sada uporno lajka objave ljepotice koja nije znala odoljeti srpskom zavodniku

Sasha Luss
Foto: instagram.com/sashaluss
1/2
18.01.2020.
u 10:28

Brazilac doista rijetko kada propušta označiti Sashine objave lajkom, što navodi na zaključak da bi je vrlo rado još koji puta sreo

Brazilac Neymar, ponajbolji nogometaš svijeta, rado brojnim manekenkama lajka objave na Instagramu, a čini se da mu je opasno za oko zapela i Ruskinja Sasha Luss.

Ističe to u subotu ujutro jedan od tamošnjih portala, čiji novinar navodi da je napadač PSG-a lijepu manekenku i glumicu svojedobno upoznao na jednoj humanitarnoj večeri u Parizu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@balmain ❤️

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss) on

I doista, činjenice na spomenutoj društvenoj mreži otkrivaju da Brazilac doista rijetko kada propušta označiti Sashine objave lajkom, što navodi na zaključak da bi je vrlo rado još koji puta sreo.

No, pitanje je i što su njezine želje. Portal Championat navodi da je Luss oduvijek dobro skrivala svoju intimu, odnosno da se o njoj zna tek toliko da je svojedobno bila u vezi s Milošom Bikovićem, srpskim glumcem koji je na glasu kao veliki zavodnik.

Nešto kasnije su je ruski mediji vezali i uz francuskog umjetnika Paula Dupuyja, no od tada o njezinim ljubavnim putevima više glasa čuti nije.

Možda i zato što se opasno posvetila glumačkoj karijeri otkako joj je Luc Besson dao šansu u filmu Valerian i grad tisuću planeta. 

Foto: Press Association/Pixsell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije