Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inzistira na Hrvatu

Slaže opaku momčad: Slavni trener naredio dovođenje Luke Modrića!

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
18.01.2020.
u 09:07

Posljednjih se mjeseci pisalo da Modrić nije hladan na ideju o odlasku u Sjedinjene Američke Države, ali čini se da će prethodno morati dobro razmisliti i o gradu kojemu nije lako reći ne

Luka Modrić ulazi u završnu fazu boravka u madridskome Realu.

Bliži se kraj ugovora, a bliži se i 35. rođendan, što je kraljevski klub natjeralo da počne razmišljati o opcijama jednom kada kapetana hrvatske reprezentacije u bijelome dresu više ne bude.

U lipnju će momčad očito osnažiti Donny van de Beek (stiže iz Ajaxa), a na to isto mjesto će pucati i Martin Odegaard, sjajni mladi Norvežanin, koji se trenutačno kali u Realu iz Sociedada.

Drugim riječima, vrijeme će neminovno odraditi svoje, a pitanje glasi samo gdje će Modrić poželjeti dovršiti karijeru.

Posljednjih se mjeseci pisalo da nije hladan na ideju o odlasku u Sjedinjene Američke Države, ali čini se da će prethodno morati dobro razmisliti i o gradu kojemu nije lako reći ne.

Naime, Španjolski portal Sport u petak navečer donosi informaciju da će ovog ljeta čelnici Intera poduzeti sve što je u njihovoj moći da u Milano dovedu hrvatskog reprezentativca, jer je to od njih izričito zatražio trener Antonio Conte.

Modrić je velika njegova želja, kaže novinar tog lista, te možda upravo ta karika koja nedostaje u nadmetanju s Juventusom za naslov prvaka Italije.

Istina, Inter već sada fantastično stoji u utrci s torinskim rivalom (nakon 19 kola kasni samo dva boda, op.a.), ali po svemu sudeći Conte u Modriću vidi upravo to iskustvo koje bi pomoglo da se neki gafovi više nikada ne ponove.

A Inter je, podsjetimo, već u skupini završio natjecanje u Ligi prvaka, što je neuspjeh na koji su čelnici milanskoga kluba ovoga puta odlučili zažmiriti.

Bilo kako bilo, lipanj će očito biti mjesec velikih odluka u obitelji hrvatskog kapetana jer mnogi će dobitnika Zlatne lopte pokušati privući u svoje redove.

Interov je minus što Modrić daleko više simpatizira Milan i vezu sa Zvonimirom Bobanom, ali tko zna...

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:38 18.01.2020.

Poslije bajke o Modricu, fali mi samo jos najnovija "prica" iz Srbije...

IN
ima_nešto
12:08 18.01.2020.

Koiko godina ima ovaj styrijski golgeter.

Avatar comandante
comandante
09:44 18.01.2020.

uistinu opaka momčad... heehhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije