Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP DRMIĆ

Nesuđeni 'kockasti' bit će najveća prijetnja: Igrat ću protiv vlastite krvi

Josip Drmić
Foto: DPA/Pixsell
1/2
04.03.2014.
u 09:45

- Uvijek sam želio igrati za Švicarsku. Odrastao sam ovdje i puno dugujem ovoj zemlji - rekao je Drmić.

Josip Drmić, 21-godišnji napadač Nürnberga, prije dvije godine otvoreno se nudio HNS-u, međutim poziv za Hrvatsku nikad nije dobio. U srijedu će prema najavama švicarskih medija biti glavna prijetnja golu 'kockastih' u prijateljskom susretu u St. Gallenu.

- Bit će to posebna utakmica. Igrat ću protiv vlastite krvi - rekao je Drmić za 20min.ch pa dodao:

- Uvijek sam želio igrati za Švicarsku. Odrastao sam ovdje i puno dugujem ovoj zemlji.

Za Švicarsku je dosad odigrao četiri utakmice pritom sakupivši ukupno 74 minute. Ipak dobre igre u dresu Nürnberga, za koji je ove sezone u 22 utakmica zabio 11 golova, natjerale su izbornika Ottmara Hitzfelda da mu protiv Hrvatske da pravu priliku.

- Josip me impresionirao jer može igrati na nekoliko različitih pozicija i zato je dobar izbor - rekao je Hitzfeld.

Švicarci se nadaju kako Drmić u srijedu može odigrati kao Mario Gavranović na utakmici u Splitu prije godinu i pol, kada je taj nesuđeni 'kockasti' u pobjedi Švicaraca protiv Hrvatske 4:2 zabio dva gola.

 

>> Hrvati u Švicarcima: Gavranović i Drmić su odbili vatrene

Komentara 8

GO
govori
11:36 04.03.2014.

momak je dvoličnjak, da ne može gore... prvo kaže da se, prije dvije godine nudio HNS-u i Hrvatskoj, pa onda kaže da je uvijek želio igrati za Švicarsku. Sada će se švicarski čitatelji i navijači opravdnao pitati, ako si uvijekuvijek želio igrati za Švicarsku, zašto si se najprije nudio HNS-u?

ĆA
ćaćaća
12:30 04.03.2014.

prvo se nudio hns.u a kad su ga ovi odbili onda priča kako je uvjek želio igrati za švicarsku :))))))))))))))))))))

Avatar gricko101
gricko101
10:43 04.03.2014.

Netko je ovdje polupao lončiće. Novinar kaže da se nudio Hrvatskoj reprezentaciji, dok ga Balkanska-istina odredi kao prodanu dušu i pripadnika naj starijeg zanata na zemlji. Netko tu griješi. Mi bi htjeli da momku prođe karijera a da za nikoga Netko tu griješi. Mi bi htjeli da momku prođe karijera a da za nikoga ne igra jer ga tadašnji izbornik nije pozvao u reprezentaciju. Vidjeli smo da je i sa Rakitićem bilo problema jer je izabrao Hrvatsku umjesto Švicarske. Ne možemo tako razmišljati . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije