Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP DRMIĆ
Povratak na članak

Nesuđeni 'kockasti' bit će najveća prijetnja: Igrat ću protiv vlastite krvi

- Uvijek sam želio igrati za Švicarsku. Odrastao sam ovdje i puno dugujem ovoj zemlji - rekao je Drmić.

Komentari 8

GO
govori
11:36 04.03.2014.

momak je dvoličnjak, da ne može gore... prvo kaže da se, prije dvije godine nudio HNS-u i Hrvatskoj, pa onda kaže da je uvijek želio igrati za Švicarsku. Sada će se švicarski čitatelji i navijači opravdnao pitati, ako si uvijekuvijek želio igrati za Švicarsku, zašto si se najprije nudio HNS-u?

VL
ĆA
ćaćaća
12:30 04.03.2014.

prvo se nudio hns.u a kad su ga ovi odbili onda priča kako je uvjek želio igrati za švicarsku :))))))))))))))))))))

VL
Avatar gricko101
gricko101
10:43 04.03.2014.

Netko je ovdje polupao lončiće. Novinar kaže da se nudio Hrvatskoj reprezentaciji, dok ga Balkanska-istina odredi kao prodanu dušu i pripadnika naj starijeg zanata na zemlji. Netko tu griješi. Mi bi htjeli da momku prođe karijera a da za nikoga Netko tu griješi. Mi bi htjeli da momku prođe karijera a da za nikoga ne igra jer ga tadašnji izbornik nije pozvao u reprezentaciju. Vidjeli smo da je i sa Rakitićem bilo problema jer je izabrao Hrvatsku umjesto Švicarske. Ne možemo tako razmišljati . . .

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
12:34 04.03.2014.

Svi koji su imali kvalitetu zaigrali su za Hrvatsku!A ovi Gavranovići i Drmići ..neka slobodno igraju i za Sloveniju!Jedini igrač za kojeg je šteta što nije zaigrao za HR je Ibrahimović!Sa njim u sastavu HR bi bila kandidat za finale!

VL
CO
cokta
13:38 05.03.2014.

Sto je sada sa Serticem!? Jeli ce dobiti dozvolu za igranje!?Diego Costa moze bez problema igrati kao brazilac za spanjolsku na koju foru!?? Ajde vrbanovicu pa nije da si toliko nesposoban!!!

VL
DU
Deleted user
14:11 04.03.2014.

HNS je pogriješio što nije angažirao ovoga momka . Sigurno nikome nije podmazao pa nije dobio pozivnicu .

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
10:02 04.03.2014.

Josip Dimić je pošten dečko koji je kao rođeni Švajcarac uvijek želio igrati za Švicarsku jer je odrastao ovdje, puno duguje ovoj zemlji i nije jedan od onih koji se prodaju za novce i idu igrati na balkan ili u afganistan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.