Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
italija

Nesta se vraća u reprezentaciju već protiv Kameruna

Alessandro Nesta
AFP
23.02.2010.
u 14:33

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Marcello Lippi najavio je da ozbiljno razmišlja o pozivanju Alessandra Neste u sastav za prijateljski dvoboj s Kameruncima sljedeće srijede.

- Nesta je zadužio reprezentaciju igrajući ozlijeđen na dva svjetska prvenstva. Bilo bi sjajno kada bi se vratio – kazao je Lippi za Gazzettu dello Sport dodavši:

- Razgovarao sam s njim prošlog tjedna i razgovarat ću opet. Vidjet ćemo kako će ispasti.

Kandidate za prijateljsku utakmicu s Kamerunom trećeg ožujka u Monte Carlu Lippi će objaviti u nedjelju, nakon prvenstvenog kola.

Nesta se zbog problema s ozljedama povukao iz reprezentacije 2007. godine. Sve dosad otklanjao je mogućnost povratka, no počeo se predomišljati kako se SP u Južnoj Africi počeo približavati i kako se za povratak Lippiju ponudio drugi zlatni veteran sa SP-a u Njemačkoj prije četiri godine, Francesco Totti, koji, najavio je Lippi, za Kamerun neće biti pozvan.

Godinu je dana, praktički cijelu prošlu sezonu, Nesta proveo izvan travnjaka zbog problema s kralježnicom. Ove sezone igra u sjajnoj formi, s iznimkom ne tako dobrog izdanja protiv Manchester Uniteda prošlog tjedna u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka, u kojem su Englezi na San Siru slavili sa 3:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije