Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO PA 34

Nesta se vraća u Azzure

Alessandro Nesta
Reuters
27.02.2010.
u 12:24

Alessandro Nesta vraća se u talijansku nogometnu reprezentaciju koju je napustio po osvajanju naslova svjetskih prvaka 2006. godine.

Nesta bi trebao zaigrati u prijateljskoj utakmici protiv Kameruna u srijedu, te pokušati dokazati da za njega ima mjesta i u reprezentaciji koja putuje na SP.

- Razgovarao sam s izbornikom, vidjet ćemo kako će se situacija razvijati do kraja sezone - kazao je Nesta koji će u ožujku napuniti 34 godine, a koji je za reprezentaciju nastupio 74 puta.

Točan sastav Talijana za susret u srijedu u Monacu izbornik Marcello Lippi objavit će u sutra (nedjelja), no talijanski mediji znaju da je među kandidatima i Milanov napadač Marco Borriello.

"Azzurrima", koji će se publici predstaviti u novim dresovima, nedostajat će Vincenzo Iaquinta, Mauro Camoranesi, Gigi Buffon, Gianluca Zambrotta, Giuseppe Rossi, Alberto Gilardino, Alessandro Gamberini i Salvatore Bocchetti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije