Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Nesretni kraj Valdesa u Barceloni

'Barcelona's goalkeeper Victor Valdes (R) and David Villa react as they leave the pitch at the end of their Champions League semi-final second leg soccer match against Bayern Munich at Camp Nou stadi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.03.2014.
u 14:48

Ovo će biti njegov nesretni oproštaj od dresa Barcelone s obzirom da je već ranije najavio da neće produžiti ugovor s klubom koji mu istječe na kraju sezone.

Vratar Barcelone Victor Valdes teško se ozlijedio u srijedu na utakmici protiv Celta Viga.

Valdes je nakon pogrešnog pokreta u 22. minuti pao na teren sa bolnom grimasom na licu, a liječničke pretrage su pokazale da mu je popucao prednji križni ligament koljena.

Predviđanja su da će s terena izostati najmanje šest mjeseci, a to znači da će propustiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Također, ovo će biti njegov nesretni oproštaj od dresa Barcelone s obzirom da je već ranije najavio da neće produžiti ugovor s klubom koji mu istječe na kraju sezone.

- Valdesova ozljeda je veliki udarac za nas. Mislio sam da smo prošli svu lošu sreću ove sezone, no izgleda da sam se prevario - izjavio je trener Barce Tata Martino

Valdes je došao u Barcelonu kao desetogodišnjak, a prvi nastup za prvu momčad imao je 2002. godine.

Ranije je interes za ovog 32-godišnjaka pokazao Manchester City, no pitanje je kako će se teška Valdesova ozljeda odraziti na to.

>>Barcelona svladala Celtu, ali ostala bez Valdesa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije