Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRIJA JARAK U PODCASTU

'Neshvatljiva mi je igra Srbije, tamo je cirkus u Savezu. I navodna seks-afera sigurno je imala utjecaj'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
04.01.2023.
u 21:12

- Piksi je svojim autoritetom, karizmom, uspio njih povezati. Čudne su mi te njegove psovke. Doživjeli su fijasko. Mi smo u nogometu puno ispred njih, a oni u košarci puno ispred nas - rekao je Jarak.

Novinar i reporter Andrija Jarak gostovao je u Podcastu Inkubator. Voditelj Ratko Martinović pričao je o nogometnim autoritetima i govoru tijela izbornika te nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Kao primjere smirenih pojedinaca naveo je Zlatka Dalića i Luku Modrića, a kao njihovu suprotnost istaknuo izbornika Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

>> Bosna i Hercegovina dobila je novog izbornika, slavni nogometaš preuzeo kormilo zmajeva

- On je najnervozniji, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu - rekao je Martinović. 

Na izbornika i cijelu reprezentaciju Srbije osvrnuo se potom Jarak. 

- Kako pratim to intenzivno, pratio sam ih u kvafilikacijama.. Ti moraš znati da je tamo cirkus u savezu. Da je predsjednik saveza sad pod ozbiljnim optužbama (da je dobio velike bonuse, op.a.). Guraju Bjekovića iz Partizana pa Vučić to ne da jer određuje sve. Piksi je svojim autoritetom, karizmom, uspio njih povezati. Činjenica je da imaju dva top napadača - Mitrovića te Vlahovića - i Tadića... Sergeja čekamo 10 godina. Pavlović je monstrum od igrača. Olakotna okolnost je to što su im ova dva napadača ozlijeđena.

Srbija nije uspjela proći grupnu fazu u Kataru

- Meni je neshvatljivo da na 3:1 imaš riješenu utakmicu i dobiješ dva gola u dvije minute. Fali jedan fantazist, obrana je tanka, golman je li-la. I ta navodna seks-afera, i tko je bio s čijom ženom i to je sigurno imalo utjecaja. Piksi je autoritet. Čudne su mi te njegove psovke. Doživjeli su fijasko. Mi smo u nogometu puno ispred njih, a oni u košarci puno ispred nas - zaključio je Jarak. 

Komentara 5

Avatar Idler
Idler
23:07 04.01.2023.

A svrha/smisao članka je....

DU
Deleted user
23:22 04.01.2023.

Koga briga.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:39 04.01.2023.

Piksi iz piksija I diksija ima vecu karizmu od ovog kvazi trenera. Kaj je on to ikada postigao da bi se o njemu moglo pricati u tom stilu? Igrali u Japanu? Jaka stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije