Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 IZBORNIK

Nenad Gračan potvrdio loše vijesti za Hrvatsku uoči ključne utakmice

Danijel Šarić i Nenad Gračan
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
20.06.2019.
u 15:17

- Josip Brekalo i Filip Benković neće biti u kadru za Francuze. Nadamo se da Brekala možda možemo vratiti za Engleze, otklonili smo sumnje oko težine ozljede.

Izbornik mladih Vatrenih Nenad Gračan najavio je sutrašnju utakmicu s Francuskom u Skupini C Europskog prvenstva.

- U dvoboju s Engleskom vidjeli smo dobru Francusku, ali smo vidjeli i da se možemo nositi s njihovom kvalitetom. Moramo im biti blizu u bloku, zatvarati im koridore i bočne pozicije, gdje su najopasniji. Sa sličnom su momčadi nastupili u našoj međusobnoj prijateljskoj utakmici i dobro ih poznajemo. Ipak, svaka utakmica nosi nešto svoje - rekao je Gračan i potvrdio da smo ostali bez dva važna igrača.

- Josip Brekalo i Filip Benković neće biti u kadru za Francuze. Nadamo se da Brekala možda možemo vratiti za Engleze, otklonili smo sumnje oko težine ozljede. No, imamo i druge motivirane igrače, najvažnije je da budemo disciplinirani i homogeni, da shvatimo da talent nije dovoljan već da treba i čvrstine. Tek onda kvaliteta može doći do izražaja.

Susret je najavio i Nikola Katić.

- Analizirali smo sa stručnim stožerom i pronašli razloge loše igre. Igrači su međusobno razgovarali, znamo gdje smo griješili i pokušat ćemo smanjiti taj broj pogrešaka. Budemo li ih nastavili raditi, Francuzi će nas kažnjavati još i više nego Rumunji - rekao je Katić i dodao:

- Pokušat ćemo opravdati svoj dolazak na Europsko prvenstvo i ispraviti sve što možemo. Jasno je da Francuska ima posebnu kvalitetu i kadar. Sve smo vidjeli u onoj prijateljskoj utakmici - tada su oko 70. minute uveli sedmoricu ili osmoricu novih igrača i svi su bili jednake kvalitete. Krasi ih odlična distribucija lopte, dolazak s puno igrača u završnicu i znamo što nas čeka.

A Nikola Vlašić se osvrnuo na potpis ugovora s CSKA.

- CSKA je pravo mjesto za moj napredak kao igrača i jako dobra odluka za moju daljnju karijeru. Imam odličnog trenera i stručni stožer i mladu momčad. Ne slažem da mi je nužan bio odlazak u lige 'petice', CSKA je odličan poligon i uistinu me želi, što je također odigralo važnu ulogu - rekao je Vlašić.

Komentara 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:40 20.06.2019.

bilo bi dobro da daš i neku lijepu vijest... npr da podnosiš ostavku.

ČI
čikaga3
15:59 20.06.2019.

Kaj ostaje na kormilu. To je zaista loša vijest.

ED
en dva tri
19:06 20.06.2019.

haalooo, ključna utakmica je bila protiv Rumunjske. Pa nije valjda itko misli da ćemo dobiti ostala dva susreta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije