Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Tucak

'Nema veće utakmice od sudara Hrvatske i Srbije'

Ivica Tucak
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
10.12.2018.
u 15:45

Utakmica Svjetske lige između Srbije i Hrvatske igra se u srijedu u 17:30 sati na niškom bazenu Čair

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare da danas u svijetu nema veće utakmice od one u kojima igraju reprezentacije Hrvatske i Srbije i naglasio da bez obzira na protivnika reprezentacija Hrvatske ima kvalitete da pobijedi svakog protivnika.  

- To je vaterpolo klasik, a za nas nema većeg motiva od spoznaje da ćemo u srijedu u Nišu pred više od 2.000 gledatelja igrati protiv aktualnih olimpijskih pobjednika i europskih prvaka. Svjesni smo da ni mi i reprezentacija Srbije još nismo u optimalnoj formi, znamo da ćemo i mi i oni izboriti plasman na završni turnir Svjetske lige, ali opet su te utakmice pune naboja - kazao je Tucak naglašavajući da za ovu akciju nije pozvao ozlijeđenog vratara Marka Bijača i još nedovoljno oporavljenog beka Ivana Buljubašića.

Sutra na put zrakoplovom u Beograd, a onda autobusom u Niš putuje 13 igrača koji će  u srijedu u trećem kolu D skupine Svjetske lige igrati protiv Srbije. To su: vratari: Ivan Marcelić i Mate Anić, centri: Luka lončar i Josip Vrljić, braniči: Andro Bušlje, Marko Macan i Marino Čagalj te napadači: Maro Joković, Xavi Garcia, Loren Fatović, Anđelo Šetka, Lovre Miloš i Ante Vukičević.

Potpredsjednik HVS-a Perica Bukić je najavio da će se uzvratni susret između Hrvatske i Srbije igrati u ožujku iduće godine u Sisku.

Komentara 1

KR
Krotila
16:15 10.12.2018.

šta ima novo "U" srbiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije