Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEVIN MAGNUSSEN:

Nema razloga za paniku, treba se usredotočiti na ostvarivo

Kevin Magnussen
PA/Pixsell
10.02.2014.
u 18:50

- Nema razloga za paniku, ne. Samo moram nastaviti napredovati u bolidu i u momčadi, koristiti vrijeme produktivno i osigurati da se u Melbourneu pojavim maksimalno pripremljen - rekao je Magnussen.

Kevin Magnussen, debitant u Formuli 1, pokušava iskoristiti predsezonske testove koliko god je moguće kako bi se priviknuo na bolid i momčad prije svoje prve utrke – VN Australije u ožujku.

Nakon što je zamijenio Sergia Pereza postao je prvi debitant u McLarenu još od 2007. i Lewisa Hamiltona. Međutim, Lewis je tada na raspolaganju imao neograničen broj testnih kilometara prije svoje prve utrke, dok se Magnussen mora suočiti samo sa šest dana u MP4-29.

- Najvažnije je usredotočiti se na ono što je moguće i što je ostvarivo. Nema razloga za paniku, ne. Samo moram nastaviti napredovati u bolidu i u momčadi, koristiti vrijeme produktivno i osigurati da se u Melbourneu pojavim maksimalno pripremljen.

Foto: 'FRANCOIS LENOIR'

Na upit o svom momčadskom kolegi, Jensonu Buttonu, Magnussen kaže:

- Nismo proveli puno vremena zajedno preko zime, ali sada zaista počinjemo blisko surađivati. Očigledno, obavili smo predstavljanje bolida, nekoliko intervjua, fotografiranje i slično, a i u Jerezu smo bili obojica. Pokušali smo dati korisne informacije inženjerima da se bolid bolje pripremi.

- Jenson je uvijek vrlo impresivan, zaista bogat, i odlično je imati ga s druge strane garaže. On je fantastičan tip, odličan vozač i pravo ambasador za McLaren i za Formulu 1. Zaista se radujem suradnji s njim u 2014. godini - zaključuje Magnussen.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije