Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacije nogometaša

Neke igrače ne biste prepoznali! Pogledajte koliko su se promijenili Modrić, Ronaldo, Ramos...

11.01.2022.
u 13:32

Pogledajte nevjerojatne transformacije nekih od najpoznatijih igrača svijeta. Na početku svojih karijera izgledali su pomalo slabokrvno, a sad ih je teško prepoznati.

Vrhunski nogomet od samih nogometaša traži da budu na vrhunskoj razini, kako igrački tako i fizički. Sve teretane, strojevi, mašinerije, treneri... sada su dostupni i izlika za nerad na sebi nema

Pogledajte nevjerojatne transformacije nekih od najpoznatijih igrača svijeta. Na početku svojih karijera izgledali su pomalo slabokrvno, a sad ih je teško prepoznati. 

Zvijezde rade na svome tijelu i to se itekako vidi, najbolji primjer za to baš je hrvatski veznjak Luka Modrić koji je svoje tijelo, otkad je u Real Madridu, doveo do savršenstva. 

Profesionalnu nogometnu karijeru započeo je 2003. godine u Dinamu i tamo je praktički došao kao dječak, a sada se fizički isklesao i s 36 godina igra vrhunski nogomet. Hrvatski veznjak i kapetan vatrenih u Real Madrid došao je 2012. godine i jako je napredovao. To je teško ne zamijetiti. 

Luka Modrić 2006. godine.
Foto: PIXSELL

Svoje je tijelo doveo do savršenstva.
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

No, najpoznatije nogometno lice današnjice Cristiano Ronaldo ipak je taj koji plijeni pozornost. Svi ga se sjećamo iz dana kada je nosio dres Manchester Uniteda prvi put. Imao je krive zube, pramenove i bio je poprilično mršav. Danas je to drugi čovjek. Iako ponovno u Manchester Unitedu, njegovu preobrazbu svi primjećuju. 

Cristiano Ronaldo s početka svoje karijere
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Danas je Portugalac praktički drugi čovjek. Ova fotografija iz dana je kada je igrao u Real Madridu.
Foto: Screenshoot Facebook

Sergio Ramos od 2005. sinonim je za kraljevski klub, tamo je proveo 16 godina i prošle smo godine gledali njegove suze kada je napuštao klub i otišao u PSG.

Sergio Ramos od 2005. sinonim je za kraljevski klub. Svi se dobro sjećamo kako je izgledao na početku svoje karijere.
Foto: aba/pixsell

Svi se dobro sjećamo kako je izgledao na početku svoje karijere. U njegovu slučaju u transformaciji su prste imale i plastične operacije, ali za mišiće je zaslužan sam.

Za mišiće je Ramos zaslužan sam.
Foto: Screenshot/Twitter

On je jedan od onih koje ne biste mogli prepoznati jer daleko je od dečka koji je na teren istrčao prije 20-ak godina. 

Fernando Torres bio je ništa više nego mršavi dječarac kada je 2001. godine zaigrao za Atletico Madrid, pa sjetimo se samo da mu je nadimak bio El Niño (dječak)

Fernando Torres 2003. godine.
Foto: Screenshot/Wikipedia

Kasnije je navukao dres Liverpoola, Chelseaja, Milana i daleko je sad od dječaka. I on je jedan od onih koji su svoje tijelo u potpunosti isklesali. Teretana mu je kao drugi dom. 

Teretana je Torresu drugi dom.
Foto: Twitter

Velšanin Gareth Bale na početku nogometne karijere bio je u Southamptonu pa u Tottenhamu, a onda je Otok zamijenio za Pirineje. Preselio se u Real Madrid i već tada je bio u sjajnoj formi.

Velšanin Gareth Bale na početku nogometne karijere bio je u Southamptonu pa Tottenhamu. Ovako je izgledao u dresu Spursa.
Foto: Reuers/Pixsell

Veže ga se uz mnogo kontroverzija, ponajviše uz to da uživa u golfu iako u nogometu puno zarađuje, godišnje nešto više od 17 milijuna eura.  A za taj novac, mora se i natrenirati i naraditi. Od igranja golfa nije dobio mišiće. 

Od igranja golfa nije dobio mišiće.
Foto: Reuers/Pixsell

Kao posljednjeg na ovom popisu izdvojili smo Mohameda Salaha. Egipćanin je profesionalnu nogometnu karijeru započeo u domovini, a već nekoliko posljednjih godina žari i pali u Liverpoolu. Pogledajte samo koliko se promijenio.  

Ovo je fotografija Salaha iz 2003. godine
Foto: Screenshot Wikipedia

Salah već nekoliko posljednjih godina žari i pali u Liverpoolu.
Foto: Twitter

 

 

 

Komentara 1

PO
pocrn
06:13 12.01.2022.

.......hahahaha.....koje face, samo da netko poviče ; eto “ide” MESSI.....!! Zanimljivo je kako ovi isti napuhani, izgledaju jadno kada “ sretnu” messia na travnjaku.......hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije