Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ JAKIROVIĆ

'Nedostajat će dva igrača. Livaju moramo zaustaviti, a Petković i Ademi su u fantastičnoj formi'

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinamo uoči utakmice protiv Hajduka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
30.09.2023.
u 12:21

Hrvatski prvak sutra gostuje u Splitu kod Hajduka, a susret je najavio strateg Zagrepčana

Sutra se od 18 sati iga najveći derbi hrvatskog nogometa, Hajduk na rasprodanom Poljudu dočekuje branitelja naslova Dinamo. Obje momčadi računaju na bodove u ovom susretu, bijeli se nalaze na prvom mjestu HNL ljestvice s dva boda prednosti ispred zagrebačkog sastava. 

- Očekuje nas dobra utakmica, nadam se u predivnoj atmosferi. Nadam se da ćemo biti na visokoj razini, treba nam odličan rezultat kako bi zaustavili Hajduk. Svi su mi igrači na raspolaganju umjesto Špikića i Ristovskog. Možda smo mogli riskirati, ali smatramo da to nije imalo smisla jer bi ih mogli izgubiti na duže vrijeme - rekao je Sergej Jakirović na press konferenciji uoči utakmice. 

VEZANI ČLANCI:

- Imamo na raspolaganju Perića, Sosu, Šutala i Bernauera. Livaja je 'target man' u Hajdukovoj igri i moramo ga zaustaviti, kao i igrače oko njega. Očekujem živu i dinamičnu utakmicu jer se traži impuls publike. Želimo igrati našu igru kako bi predstavili ono što smo radili na treningu ovaj tjedan - rekao je Jakirović. 

- Sa stajališta trenera Dinama, pobjeda se traži u svakoj utakmici. Ovo je prekretnica sezone, ali smatram da je ovo maraton, igra se tek 10. kolo, ali naravno, želimo biti i najbrži u sprintu - smatra trener Dinama. 

Ključne riječi

Komentara 3

MK
MKGRA
13:38 30.09.2023.

Vecernjak Ak ste napisali da Hajduk ima dva boda vise, bilo bi korektno dopisati i utakmicu vise a to su tri boda

EJ
ejStef
12:36 30.09.2023.

Dinamo ima veliki problem u obrani, golman od 3 udarca u okvir primi 2 gola, a Šutalo ima najmanje jedan ozbiljan kiks na utakmici. Niti zamijene nisu puno bolje... Drugi problem je da Jakirović zna krivo pripremiti utakmicu, loše postaviti ekipu iliti ideja kojom krene u utakmicu nije dobra. Kasnije to ispravi, no protiv jačih ekipa to nije dovoljno. Nije to samo s Dinamom, tako je bilo i prije s drugim ekipama koje je vodio... Kada se u obzir uzme to dvoje, rekao bih da će biti dobro ako Dinamo izvuče neriješeno. Teško je računati da će i u ovoj utakmici Dinamo dati gol ili nekoliko golova više od protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije