Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

'Neću biti na telefonskoj liniji, ali ću poslati poruku ako mi nešto zapne za oko'

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 1. kolu HT Prve lige
Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2020.
u 20:26

Imamo plan treninga i znamo kako želimo igrati. Neću biti na direktnoj telefonskoj liniji jer nema potrebe. Ako vidim nešto na televiziji, poslat ću poruku, prenio je Mamaićevu izjavu glasnogovornik

Hrvatski nogometni prvak Dinamo nalazi se u teškoj situaciji uoči sutrašnjeg ogleda 3. kola Europske lige protiv austrijskog Wolfsbergera. "Modri" su za maksimirski ogled ostali bez trenera Zorana Mamića i devetorice igrača koji su pozitivni na koronavirus.

Nakon što je Zoran Mamić završio u samoizolaciji zbog pozitivnog nalaza, momčad Dinama će u četvrtak voditi njegov pomoćnik Alen Peternac. Zaraženo je ukupno i devet igrača od kojih su petorica prvotimci. Temeljem zakona o zaštiti podataka, klub nije želio otkriti njihova imena bez njihove dozvole. Jedini koji je dao privolu je trener Mamić koji je poslao poruku koju je na novinarskoj konferenciji pročitao glasnogovornik Alen Lesički.

- Situacija nije optimalna, ali moramo biti svjesni u kakvom vremenu živimo i tome se prilagoditi. Imam apsolutno povjerenje u stožer i asistente. Vjerujem kako ćemo složiti dobru momčad i napraviti kvalitetan rezultat. Vodili smo računa o svemu i prijavili smo na B listu veći broj mladih igrača i u slučaju širenja zaraze spremni smo i na tu opciju - poručio je Mamić dodavši kako neće biti na dirketnoj telefonskoj liniji.

- Imamo plan treninga i znamo kako želimo igrati. Neću biti na direktnoj telefonskoj liniji jer nema potrebe. Ako vidim nešto na televiziji, poslat ću poruku, prenio je Mamaićevu izjavu glasnogovornik Lesički dodavši kako je Mamić nazvao kapetana Arijana Ademija i zamolio ga za mobilizaciju svlačionice.

Dinamov krilni napadač Mislav Oršić je naglasio kako je ova situacija sve poremetila, međutim ali i dodao kako je ostatak momčadi spreman.

- Malo nas je sve ovo psihološki poremetilo, ali sutra je novi dan, svi koji smo ostali spremni smo i maksimalno koncentrirani - kazao je Oršić dodavši: Moramo biti 100 posto spremni, ako želimo pobjedu.

Austrijski klub nakon dva kola vodi na ljestvici sa četiri boda, CSKA i Dinamo imaju po dva boda, a na začelju je Feyenoord s jednim bodom.

- Wolfsberger igra dobro u Europi. Teško je procijeniti tko je bolji, oni, CSKA ili Feyenoord. Gledajući tablici oni su najbolji. Međutim, mi moramo misliti na sebe i na našu igru - dodao je Oršić.

Dodao je kako ne želi razmišljati o tome hoće li još koji igrač biti pozitivan na koronavirus.

- Ne želim o tome razmišljati. Test je iza nas, a sada se moramo okrenuti utakmici.

Branič Joško Guardiol je naglasio kako respektira idućeg suparnika, ali se nada pobjedi.

- Respektiramo svakog suparnika, pa tako i Wolfsberger. U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, spremni smo i nadamo se pobjedi.

Za austrijski sastav igra Dario Vizinger, Guardiolov suigrač iz redova mlade hrvatske reprezentacije.

- Nismo se čuli prije ove utakmice, ali drago mi je da igramo zajedno u reprezentaciji. Neka bolji pobjedi - kazao je u duhu fair playa Guardiol.

Utakmica između Dinama i Wolfsbergera je na rasporedu u četvrtak na stadionu Maksimir.

Austrijski klub nakon dva kola vodi na ljestvici sa četiri boda, CSKa i Dinamo imaju po dva boda, a na začelju je Feyenoord s jednim bodom.

Ključne riječi

Komentara 1

CG
crna.guja10
20:45 04.11.2020.

Pregaziti ćemo ove austrujanluće ko panta putu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije