Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeno potvrđeno

Drama i u Austriji! Tek što su trebali poći prema Zagrebu, i oni su doznali loše vijesti

Ferdinand Feldhofer
Foto: EXPA/Pixsell
1/3
04.11.2020.
u 12:39

Klub nije precizirao tko je sve u pitanju, ali je napomenuto da su svi zaraženi odmah stavljeni u karantenu

Austrijski Wolfsberger, momčad koja će u četvrtak u Maksimiru odmjeriti snage protiv Dinama u trećem kolu skupine K Europske lige, također ima velikih problema s koronavirusom.

Naime, prije samo dvadesetak minuta klub je na svom profilu na Twitteru objavio da ima osmoricu zaraženih, što igrača, a što članova stručnog stožera!

Klub nije precizirao tko je sve u pitanju, ali je napomenuto da su svi zaraženi odmah stavljeni u karantenu i da su o svemu obaviještene nadležne austrijske službe...

Austrijski klub također se pozvao na zaštitu osobnih podataka, pa u Maksimiru u ovom trenutku ne mogu znati tko će sve nedostajati u redovima sedmoplasirane momčad Bundeslige.

Alen Peternac, čovjek koji je u zadnji trenutak uskočio na mjesto trenera Dinama nakon što su se koronavirusom zarazili Zoran Mamić i Damir Krznar, svejedno će se i sam naći na stotinu iskušenja.

Naime, u srijedu ujutro hrvatski prvak potvrdio je da ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće moći nastupiti na utakmici protiv Wolfsbergera zbog COVID-19.

Trener Wolfsbergera Ferdinand Feldhofer uoči polaska u Zagreb austrijskim je novinarima kazao da svoju momčad u Maksimiru smatra takozvanim "underdogom", odnosno, da Dinamo i dalje vidi kao momčad koja je bliža tri boda.

– Drago mi je što je moja momčad zaslužila poštovanje nakon dva odigrana kola, no ništa ne mijenja na činjenici da je Dinamo favorit – kazao je Feldhofer i tome dodao:

– Ne smijemo načiniti pogrešku i prerano početi raditi računice. Kada je obavljen ždrijeb, svi smo mi definitivno mislili da nećemo imati neku ulogu u skupini – kazao je strateg Wolfsbergera.

Podsjetimo, nakon dva kola u skupini K Europske lige, Wolfsberger ima četiri boda, dva više u odnosu na Dinamo i CSKA, te tri više u odnosu na Feyenoord. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:27 04.11.2020.

"Tek što su trebali poći prema Zagrebu su i oni doznali loše vijesti"... ili je pravilnije "Tek što su trebali poći prema Zagrebu i oni su doznali loše vijesti"?

Avatar Krešimir Karamazen
Krešimir Karamazen
22:42 04.11.2020.

Bilo bi bolje reci "sedmoplasirana momčad austrijske Bundeslige" umjesto "sedmoplasirana momčad Bundeslige".

ZI
Zir
13:06 04.11.2020.

Nas vjerni nogometni komentator "dinamovac" nick name "stefj" nakon ove informacije u soku, vjerujemo da ce se sada oglasiti i naravno napisati korekciju svojih vidovitih razmisljanja o pusioni i razlogu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije