Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONE

Dinamova europska sudbina u rukama juniora: Ovi dečki konkuriraju za četvrtak

U 36.kolu 1.HNL sastali se Dinamo i Varaždin
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.11.2020.
u 19:47

Dinamo se snašao i imat će dovoljan broj igrača za utakmicu jer je ranije na "B" listu prijavio dodatan broj igrača baš zbog eventualne zaraze s koronavirusom.

Hrvatski prvak Dinamo sutra u 21 sat na Maksimiru dočekuje austrijski Wolfsberger u susret u 3. kola skupine K Europske lige u ne baš sjajnim okolnostima. Naime, zagrebački je klub ranije imao četiri igrača zaražena koronavirusom, a nakon jučerašnjeg testiranja objavljeno je da je u Maksimiru ukupno devet zaraženih igrača.

Dodajmo kako je pozitivan i glavni trener Zoran Mamić te njegov pomoćnik Damir Krznar koji je trebao voditi momčad protiv Austrijanaca umjesto Mamića, no obojicu će sada mijenjati  Alen Peternac.

No, Dinamo se snašao i imat će dovoljan broj igrača za utakmicu jer je ranije na "B" listu prijavio dodatan broj igrača baš zbog eventualne zaraze s koronavirusom.

Lista je popunjena prije nekoliko dana, a novi prijavljeni igrači su, kako doznajemo, Tomislav Krizmanić, Edin Julardžija, Roko Jurišić, Tin Hrvoj, Luka Jelenić, Ivijan Svržnjak i Mario Ćuže.

Europska sudbina Dinama tako je, praktički, u rukama juniora.

Podsjetimo, niti druga strana nije imuna na virus.  Wolfsberger također ima velikih problema s koronavirusom. Točnije, njih osam je zaraženo, neki igrači, a neki članovi stručnog stožera. Austrijanci nisu otkrili identitete zaraženih. 

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
04:02 05.11.2020.

Pa ja se uzdam u naš genski materijal i mentalitet, kada je najteže tada smo najbolji, a dobro je i da oni neće biti u najjačoj postavi, tako da očekujem odličnu predstavu, borbenu igru, te i konačnu pobjedu, ključnu za ostvarenje daljnjeg prolaska i novog proljeća, dečki hrabro, uz vas smo, ale, ale, Dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije