Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to moguće?

Nećete vjerovati što se Kazahstancima dogodilo u Beogradu!

20.07.2017.
u 17:03

Prva utakmica završila je s 1:1, a uoči uzvrata dogodilo se nešto nevjerojatno

Danas se igraju uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige, a jedan od susreta igrat će se u Beogradu. Crvena zvezda dočekat će kazahstanski Irtysh.

Prva utakmica završila je s 1:1, a uoči uzvrata dogodilo se nešto nevjerojatno. Naime, gosti su stigli u Beograd, a kad su se raspakiravali, dočekalo ih je neugodno iznenađenje.

Naime, u glavni grad stigli su bez dresova! Još uvijek nije poznato jesu li ih zaboravili ili su se negdje zagubili, ali kako je do utakmice ostalo malo vremena, Kazahstanci traže brzo rješenje. Zvezda im je ponudila svoju rezervnu garnituru dresova, ali gosti su zasad to odbili jer nemaju istog sponzora i strah ih je kazne njihova proizvođača opreme.

Kako javljaju srbijanski mediji, ekonomi Irtysha jure po trgovačkim centrima po Beogradu i traže nekakve dresove s obilježjem svoga sponzora, ali i u tome moraju biti brzi jer im se još moraju otisnuti imena igrača i brojevi.

Komentara 23

DU
Deleted user
17:25 20.07.2017.

Ukrali ih "torcidaši"????

Avatar whack.tack
whack.tack
07:16 21.07.2017.

mamic radi i po srbiji...uf nezgodan je to lik stvarno.

Avatar Cinco
Cinco
22:53 20.07.2017.

A o kom bi VL nego o zvezdi, Noletu, Breni, Nedi Ukraden, Idi exPrester...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije