Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči treninga

Hajdukovi igrači dočekani uvredama: "Hrvatske p..." i "Srbija, Srbija"

Hajduk u Sofiji
Foto: YouTube
1/8
20.07.2017.
u 08:45

Dvije tisuće Levskih navijača izvikivalo je "Hrvatske p..." i "Srbija, Srbija". Hrvatsku momčad čuvale su jake policijske snage, pa nije došlo do bliskog kontakta između igrača i navijača

Nogometaši Hajduka večeras u Sofiji igraju protiv Levskog uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige. Splićani su u prvom susretu u Dugopolju pobijedili bugarski sastav s 1:0.

Dvoboj u Sofiji igra se pred praznim tribinama, jer je Uefa kaznila Levski zbog rasističkih uvreda za vrijeme utakmice prvog pretkola protiv Sutjeske.

A hajdukovce je uoči posljednjeg treninga dočekala skupina navijača bugarskog kluba dočekala uvredljivim skandiranjem. Jedna od najžešćih navijačkih skupina u Bugarskoj vrijeđala je igrače bijelih.

 

Dvije tisuće Levskih navijača izvikivalo je "Hrvatske p..." i "Srbija, Srbija". Hrvatsku momčad čuvale su jake policijske snage, pa nije došlo do bliskog kontakta između igrača i navijača.

- Puni smo motiva i želimo ponoviti igru od prošlog tjedna. Žao nam je što neće biti naših vjernih navijača koji će nam sigurno nedostajati - rekao je strijelac u prvoj utakmici Marko Futacs.

Hajdukov trener Joan Carrillo zna da njegovu momčad čeka teška utakmica, ali je optimističan.

- Naša je filozofija takva da uvijek igramo na pobjedu. Znamo kako Levski igra i ne vjerujem da će doći do kaznenih udaraca. Nismo ih posebno vježbali, ali ih na treninzima često pucamo - podvukao je Joan Carrillo.

Komentara 76

MA
Magnificus
09:48 20.07.2017.

da, pa šta? kad torcida sramotno i gnjusno vrijeđa i pljuje po svima, onda je to novinaru simpatičan navijački folklor, a kad dobiju nazad na isti način, onda se nounar zgraža? koje licemjerje!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:20 20.07.2017.

Zasto ih boli istina? Pa nije to sramota.

Avatar utunelu
utunelu
09:50 20.07.2017.

bravo strucnjaci..kazete da udba ne postoji ni juga?ja ne bih to rekao ..da znate povjesti niukad se ne bi s Bugarima svadali ni vrijedali..oni su nam bili saveznici u borbi protiv Srba..ali modena hrv.povjest od 91 pa nadalje sve bivse saveznika Hrv.je uspijela posvadati..Bugare bosnjake pa smo ostali sami ko Pale ..a ciji je cilj Hrv.odvojiti od saveznika,cak nas ni njemacka vise ne dozviljava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije