Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Sosa je već ovim potezom pokazao da mu se (ne)igra za Hrvatsku, nije Dalić kriv...

Bilo je i većih i boljih igrača koji su morali pričekati svoj debi za A reprezentaciju, iako su smatrali da im je mjesto u njoj. Nažalost, Sosa nije bio strpljiv

Komentari 105

Avatar jeremija1
jeremija1
08:04 09.05.2021.

Dobro su mu napisali hrv. navijači ; njegova braća su od sad Ilkay, Emre i Mesult. A Thomas mu bude brat dok ga bude išlo. Kad ga stane, arhiviran bude ko Brdarić ili Sean Dundee. On već sad ima cijenu od 11 Mio eura i o nekakvoj borbi za postizanje cijene nema niti govora. Nikakvim pritiscima on nije bil izložen, poput Klasnića, Rakitića ili braće Kovač. U njihovom slučaju su određeni pritisci čak i razumljivi, jer su kao igrači proizvod sistema. Plus kaj su tam i rođeni te za razliku od njega govore perfektno njemački. Klasnić ni do danas nije naučil pravilno hrvatski, ali im je odma rekal da igranje za Njemačku ne dolazi u obzir. A ovaj nesretnik niti je proizvod sistema, niti je rođen, niti je živil u Njemačkoj. A njemački jezik vjerovatno slovka. Jadno od njemačkog saveza, da ne može biti jadnije - kad od jedne male Hrvatske kradu gotovog igrača, opravdavajući se činjenicom kak je dotičnome mama rođena u Berlinu. Pamtim i znam dobro da je za dobivanje njem. državljanstva desetljećima važila etnička pripadnost roditelja, a ne mjesto rođenja. No, kad treba, onda je dovoljno i mjesto rođenja roditelja. Nadam se da se budu usrećili sa ovim mladićem, pogotovo zbog onog bezkičmenog Bierhoffa i šmrkljojeda Löwa. To je jedini izbornik koji pred kamerama svijeta jede svoje šmrklje. Dobar im tek !

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
07:57 09.05.2021.

Ma jasno je ko dan da je Sosin prelazak u Njemačku repku projekat koji je već neko vrijeme u realizaciji, sada mu je samo trebao ovaj smješni alibi da, eto, nije dobio poziv od Dalića pa je razočaran "morao" prijeći u Njemačku repku jer je u svojoj glavici procijenio da Nijemci imaju bolju perspektivu na budućim prvenstvima. Sve je to možda točno, ali tako su mogli razmišljati i Modrić, i Rakitić, i svi ostali, pa nisu, nego su Vice prvaci svijeta.

VL
Avatar Francek007
Francek007
08:04 09.05.2021.

Nemamo mi što plakati, ako njemu ili bilo kojem igraču nije čast igrati za Hrvatsku onda neka ide gdje god. Na žalost patriotski odgoj se izgubio prevladava samo novac i osobni interesi. Iznad svih Hrvatska

VL
CA
carlogiordano
07:34 09.05.2021.

Imamo i Domagoja Bradarića, koji se dokazao u Lilleu, a koji je dao onaj ključni gol protiv Engleza, kad se već spominju mlade reprezentacije.

VL
OL
Oluja
10:29 09.05.2021.

Ja živim u Njemačkoj i u mom društvu se nalaze dosta Njemaca gdje sam primijetio dok Elf u dobro ide sve je krasno ,kad poće nizbrdo onda su Gündogan i Özil samo smrdljivi Turci !

VL
Avatar Noldor
Noldor
12:22 09.05.2021.

Iznad svih Hrvatska. Tko ne želi igrati za Hrvatsku nek se gubi.

VL
Avatar Graničar
Graničar
12:27 09.05.2021.

Ma pazi ti jadnička, on sa 22 godine nije još debitirao za A reprezentaciju već je pozvan da pomogne mladoj reprezentaciji koja je i bez njega izborila četvrtfinale Europskog prvenstva prvi put u povijesti. A on pozvan u ožujku u A reprezentaciju samo se procijenilo da on ovakav mangup može pomoći mladoj repki. I jadan 3 je godine u Bundesligi od toga se 2 godine tražio ili bio ozlijeđen i tek zadnjih godinu dana igra vrh. Sosa bi nakon EP za mlade bio pozvan u A repku i bio bi lijevi bek uz Bradarića i Barišića. Nije to nikakva zavjera već prirodan tijek stvari. A malom je birati domovinu i reprezentaciju kao birati bolji klub u karijeri.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
12:07 09.05.2021.

Za mene više ne postoji nikakav "Borna Sosa".

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:56 09.05.2021.

Naravno da nije htio igrati za mladu selekciju, jer kako je jučer naveo, već četiri mjeseca se radi na njegovu primanju u njemačko državljanstvo. Znači, prije mjesec i nešto kad se igralo u Sloveniji, njegov postupak je već bio u u tijeku, samo nije htio reći.

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
12:19 09.05.2021.

Nema on hrvatsko srce. Samo prazninu. Neka igraju oni koji vole Hrvatsku, a ne ovakvi plaćenici.

VL
Avatar Peaky_Blinders
Peaky_Blinders
12:35 09.05.2021.

Klubove se mijenja za bolju lovu i karijeru. Domovina i reprezentacija su svetinje za svakog normalnog čovjeka. Tako je i Olmu u Hrvatskoj rekao da mu je čast što ga hoćemo ali on je Španjolac i hoće igrati za Španjolsku. Koliko god čekao. Jedino ispravno razmišljanje.

VL
Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
12:31 09.05.2021.

Dečko je postao stranac u vlastitoj zemlji. Idi u Njemačku i slaci s Turcima i Afrikancima pobjede. Poslije poraza ćete biti kriv ti i oni.

VL
Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
12:29 09.05.2021.

Hrvatska je svetinja i svakom normalnom Hrvatu je čast igrati za Hrvatsku. Plaćenicima nije.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
07:25 09.05.2021.

Ne volim takve igrace koji misle 'da se bez njih ne moze' i da svj morajj kleknuti i moliti ih..i kad takvi udju h reprezentaciju obicno pokazu malo ili nista onda pocnu svaljivati krivich na druge....kako je modric bio strpljiv,boksic i drugi..mogli su i oni otic igrat za druge a nisu

VL
DU
Deleted user
10:42 09.05.2021.

kaj si taj frajer misli da je neki nogometnik bog? nek igra gdje hoce,reva dojcland uber alles..kaj se mene tice,nek se preseli gore i spana sa eskimima,tam bi bil pravi bog

VL
PO
postolar
12:23 09.05.2021.

Zašto nažalost pitam Karla ? Nikad neću zaboraviti suze legendarnog Dade Prše kad je svirala himna prije utakmice protiv Belgije u Zagrebu! Sa 29 je debitirao za reprezentaciju! Nije mu bilo problem čekati a po ocu je mogao igrati i za drugu reprezentaciju ! Sose nije bilo prve dvije godine u Bundesligi 2 nigdje. Izgubljen u prostoru i vremenu, više ozljeđen i na klupi nego je igrao. Sad je odigrao dobru sezonu u klubu koji se spasio ispadanja. Nije šteta već sreća jer pokazuje da nije karakter za reprezentaciju. Daleko mu kuća... nitko nije bitniji od reprezentacije. i nikog, apsolutno nikog ne treba moliti i nagovarati igrati za sveti dres. Pa da je i “novi” Maradona ako ima kvaran karakter i glumi uvrijeđeni” feajlu kao Nikola Kalinić nije potreban takav reprezentaciji.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
11:45 09.05.2021.

Patriotizam i reprezentacija Hrvatske, ne mogu jedno bez drugog.

VL
Avatar Reconquista
Reconquista
12:38 09.05.2021.

Kao prvo ako si Hrvat za tebe postoji samo Hrvatska. I čekaš poziv ako treba i u 32oj. Kao drugo tko uopće sumnja da bi Sosa bio pozvan u A selekciju nakon eura za mlade. Sosa i Bradarić su trebali biti budućnost Hrvatske na lijevom beku. Ali dečko je odlučio okrenuti leđa svojoj zemlji.

VL
DU
Deleted user
11:26 09.05.2021.

Sosi nek je sa srecom, al' IZNAD SVIH HRVATSKA.

VL
ZI
zinegoid
07:13 09.05.2021.

koja glupa rasprava i njegova dilema. ako osoba dvoji koji dres će nositi pod hitno nogom u tur i neka mu je sreća, ne treba to nametati kao neko bitno pitanje nacije.....

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.