Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROZOVIĆ I ADEMI:

Ne smijemo podcijeniti Aalborg, uigrana su i kvalitetna ekipa

Arijan Ademi i Marcelo Brozović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/2
04.08.2014.
u 15:32

– U Zagrebu ćemo pokazati da smo bolja momčad i vjerujemo u prolazak - kaže Brozović.

Modri u srijedu od 20:45 na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga. Dinamo u Danskoj izborio lijepu prednost, 1:0, ali još je puno teškog posla ostala pred hrvatskim prvakom, na što su dva dana prije utakmice upozorili naši veznjaci koji igraju u fantastičnoj formi - Arijan Ademi i Marcelo Brozović.

Sigurno je da nas čeka teška utakmica. Pokazali su u Danskoj, posebno u prvom dijelu, da su kvalitetna momčad i teških 90 minuta nas dijeli od europske jeseni – priča na početku Ademi dok mu se kolega iz veznog reda prisjeća prve utakmice: Pričali smo nakon utakmice i vjerujemo da nećemo ponoviti pogreške iz Danske. Tamo nismo dobro krenuli nego smo bili u grču i bezveze griješili, no drugi dio smo bili bolji, zabili gol i bili puno kvalitetniji.

Arijan biran riječima govori o kvaliteti Aalborga: Stvarno su uigrana ekipa. Imaju puno šablona i vidi se da su dugo zajedno. Ne smijemo ih nikako podcijeniti jer su odlična ekipa. Uostalom, sigurno njihovoj kvaliteti treba pripisati naše lošije prvo poluvrijeme u Danskoj; jako su opasna ekipa – rekao je kapetan u pobjedi protiv Zadra pa posebno istaknuo: Jakobsen, napadač je vrlo opasan. I kapetan u sredini terena... Ma stvarno su kvalitetna momčad.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

Strijelac majstorskog pogotka u Danskoj je bio upravo Brozović koji kaže: Uopće nije bitno tko će zabiti; samo da mi prođemo dalje i tako osiguramo europsku jesen – te se prisjeća kako je Dinamo u Aalborgu na kraju mogao i do uvjerljivije pobjede: Kada ih se visoko stisne se izgube, ali nismo uspjeli tamo zabiti još golova. Ipak, u Zagrebu ćemo pokazati da smo bolja momčad i vjerujemo u prolazak.

Ademi igra u velikoj formi, a prekrasan pogodak protiv Zadra došao je kao nagrada: Najbolji nogomet u karijeri? Teško je reći... Kod gospodina Čačića sam također igrao jako dobro, ali svakako sam zadovoljan svojim igrama – rekao je Ari pa pozvao navijače na utakmicu u srijedu: Pokazali smo da se dižemo iz utakmice u utakmicu, došli su novi igrači, sve se više kužimo na terenu i kako bude prolazilo vrijeme tako ćemo biti sve bolji i bolji. Naravno, potrebni su nam navijači i podrška s tribina da prođemo ovu prepreku. Pozivamo ih i ovim putem da dođu na utakmicu i pomognu nam kako bismo zajedno slavili.

Što se tiče drugih rezultata, dosta nositelja nema dobre rezultate uoči uzvratnih utakmica što bi značilo da bi modri mogli imati ulogu nositelja: Gledamo druge rezultate i pratimo, ali ne razmišljamo previše o tome; koncentrirani smo na svoje utakmice. Naravno, bilo bi bolje da budemo nositelji – zaključio je Marcelo.

Prodaja ulaznica od ponedjeljka

Ulaznice za utakmicu protiv Aalborga se nalaze u prodaji od ponedjeljka. Radno vrijeme ticket pointa (prodajno mjesto na parkingu ispod zapadne tribine) je ponedjeljak i utorak od 10-19, a u srijedu, 6.8., od 10 – 21:30. Cijene ulaznica su sjever 50 kuna, istok 70 kuna i zapad dolje 100 kuna. Naravno, još uvijek se mogu kupiti godišnje ulaznice koje vrijede za sve za javnost otvorene domaće utakmice Dinama na Maksimiru.

>> Da je protiv Dinama igrala kvalitetnija momčad, plavi bi po igri u prvom dijelu loše prošli

Komentara 1

AN
antivegan
19:16 04.08.2014.

Bravo za skromnost, a i za "teoriju real.....". U svakom slucaju, realnije nego ona: "Mi cemo u Splitu pobijedit 2 razlike!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije