Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS JE NEPREPOZNATLJIV

Ne planira se vratiti u Lijepu Našu: Svi se raspisali o Hrvatu koji je žario i palio!

Danijel Pranjić
Foto: Instagram
1/7
13.05.2020.
u 14:30

Pranjić je još uvijek aktivan, nastupa za ciparskog drugoligaša koji se zove Ayia Napa. No, ovaj lijevi bek danas izgleda prilično drugačije nego kako ga pamtimo iz vremena dok je bio na vrhuncu karijere.

Danijel Pranjić (38) bivši je hrvatski reprezentativac s 58 nastupa za vatrene.

U bogatoj karijeri je nastupao za Osijek, Dinamo, Heerenveen, Bayern, Sporting, Celtu, Panathinaikos, Anorthosis. S Bayernom je 2010. igrao finale Lige prvaka, a tada su za njegove usluge bili zainteresirani brojni klubovi u Europi.

Pranjić je još uvijek aktivan, nastupa za ciparskog drugoligaša koji se zove Ayia Napa. No, ovaj lijevi bek danas izgleda prilično drugačije nego kako ga pamtimo iz vremena dok je bio na vrhuncu karijere.

Pustio je kosu, bradu i ojačao muskulaturu.

- Ovdje na Cipru namjeravam živjeti i nakon završetka igračke karijere. Upisao sam Trenersku akademiju HNS-a, a kada uskoro steknem Uefinu B-licenciju, ponuđeno mi je da vodim nogometnu školu svoga kluba, a s njom bih mogao biti i trener u ovdašnjoj 2. ligi. Igrajući u njoj polako upoznajem mentalitet i stavove nogometaša u tom rangu - rekao je nedavno Pranjić za VL.

A zbog promjene imidža o Pranjiću su se raspisali i mediji u hrvatskom susjedstvu. 

Ovo su samo neki od onih koji su mu dali prostor. 

Samo rijetki bi ga prepoznali jer zbog kose i brade izgleda potpuno drugačije nego u vremenu dok je bio na vrhuncu karijere, a neki su ga usporedili i s Robinsonom Crusoeom, piše SportSport

Pranjić je pustio kosu i bradu i izgleda potpuno drugačije, a fotografije s plaže na kojem se vidi njegov obnažen torzo posebice su upale u oči obožavateljicama, dodaje Slobodna Bosna

Hrvatski nogometaš Danijel Pranjić ima 38 godina, živi i radi na Cipru, a izgleda kao da ne izlazi iz teretane i njeguje imidž 'brodolomca', stoji u Republici

Zbog njega su žene sjekle vene, a danas ga nitko ne bi prepoznao, piše Kurir

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#relax #time ☀🌞☀🌞🏊⛱🍺

Objavu dijeli dp32 (@danijelpranjic32dp)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I learned the VALUE of hard work by WORKING HARD ☝️

Objavu dijeli dp32 (@danijelpranjic32dp)

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:55 13.05.2020.

Baš me briga hoćeli se vratiti ili ne.

LI
Linomedo
19:32 16.05.2020.

Vidjet ćemo. Doći će vrijeme kada će shvatiti gdje mu je dom, kad tad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije