Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Ne ide bez Perišića: Inter opet pao kod Genoe, Brozoviću 15 minuta

Genoa Inter
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.02.2018.
u 22:43

U zadnjem susretu subotnjeg programa 24. kola Primere Valencia je preokretom u završnici svladala posljednjeplasiranu Malagu s 2:1

U susretu 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva Genoa je pobijedila Inter 2:0 upisavši petu uzastopnu domaću pobjedu protiv 'Nerazzurra'.

Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela nakon tragikomičnih poteza suparničke obrane. Jednu laganu loptu upućenu u kazneni prostor Intera, Milan Škriniar je želio ispucati, ali je pogodio Andreu Ranocchija od kojeg se lopta odbila u gol.

Na 2:0 povisio je bivši igrač Intera Goran Pandev u 59. minuti utakmice. Do kraja utakmice Genoa se uspjela obraniti i posve zasluženo osvojiti tri boda protiv očajnog Intera koji je u zadnjih 10 kola upisao samo jednu pobjedu.

Marcelo Brozović je za goste zaigrao od 76. minute, dok Ivan Perišić nije nastupio. 

U derbiju donjeg doma Chievo je pobijedio Cagliari 2:1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Sva tri gola pala su u posljednjih 15 minuta utakmice. Domaćin je poveo u 75. minuti preko Emanuelea Giaccherinija, a dvije minute kasnije na 2:0 je povisio Roberto Inglese. Tračak nade gostima donio je Leonardo Pavoletti, ali do kraja utakmice gosti nisu uspjeli izjednačiti.

Na ljestvici vodi Napoli sa 63 boda, bod manje ima Juventus, a Roma je treća sa 50 bodova. Inter je ostao na četvrtom mjestu sa 48 bodova, dok Lazio na petoj poziciji ima dva boda manje i utakmicu manje.

U zadnjem susretu subotnjeg programa 24. kola Primere Valencia je preokretom u završnici svladala posljednjeplasiranu Malagu s 2:1. 

Malaga je povela golom Nigerijca Browna Ideyea (27), a za Valenciju je izjednačio Francis Coquelin (80). U 84. minuti branič Malage Miguel ruši Rodriga i zarađuje isključenje, a Daniel Parejo realizira kazneni udarac za preokret. 

Valencia je s ovom pobjedom na trećem mjestu s 46 bodova povećava prednost ispred Reala, koji ima dvije utakmice manje, dok drugoplasirani Atletico bježi šest bodova. Malaga je ostala "zacementirana" na dnu s 13 bodova, sedam manje od zone spasa. 

Ranije je je Alaves u derbiju začelja slavio protiv Deportiva s 1:0 golom Munira El Haddadia u 61. minuti. Alaves je 14. s 28 bodova, dok je Deportivo predzadnji s 17 bodova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije