Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN U TOP 10

Za njih nema sumnje: Dva Hrvata su među 50 najgorih pojačanja!

Luka Modrić i Boško Balaban
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
17.02.2018.
u 21:58

Na vrhu je Senegalac Ali Dia, a u top 5 još su Savio, Massimo Taibi, Milton Nunez i Jozy Altidore

Ugledni FourFourTwo objavio je listu od 50 najgorih igrača koji su igrali u Premier ligi, a mjesto su pronašla i dva Hrvata.

Na 10. mjestu je Boško Balaban koji je 2001. iz Dinama otišao u Aston Villu za 7,8 milijuna eura, no nikad nije opravdao uloženi novac.

Na listi se našao i Nikola Jerkan, i to na 47. mjestu. On je 1996. u Nottingham Forres iz Ovieda stigao za milijun funti, a za engleskog velikana odigrao je 14 utakmica.

Na vrhu je Senegalac Ali Dia, a u top 5 još su Savio, Massimo Taibi, Milton Nunez i Jozy Altidore.

Komentara 7

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
22:25 17.02.2018.

Zašto uvaženi novinar nije naveo da nema ni jednog serbijanca? Mislim da slijedi kazna.

Avatar nula
nula
00:00 18.02.2018.

O cemu vi pisete, bolesni ste. Zasto uvijek trazite najgore ???, Na pr. Bosko Balaan ja harao belgiskom igom 5 godina . A sto sa Jagodtnom ?? Cackom ??

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:21 18.02.2018.

Nije istina...Na vrhu mora biti Cvita, najvjerniji navijac Reala iz San Sebastijana koji je sve tekme svog kluba pratio sa tribina....Zatim Vlaovic, Mrkela (kak to da se uz dinamo uvijek nadju i zvezdasi?), i prvenstveno Biscan.....doduse i "Mara"a nazalost i decembarski (ponovo relacija dinamo-zvezda) Tu je i Jurcic, da ne spominjemo Janjanina koji je vrhunac karijere postigao prelaskom iz dinama u zvezdu...bas kao i borisav cvetkovic....zvezdan je doduse ostal u dinamu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije