Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk
Povratak na članak

Ne bi nas spasio ni Bill Gates, ostali su nam samo navijači...

Sezona je tek počela, a bijeli praktički ispali iz borbe za naslov.

Komentari 52

DO
domxerex
20:30 19.09.2017.

Eto to se dogodi kada se umješa ORJUNA preko udruge naš hajdu, naš split, naš grad i naša pička materina. Općenito to vrijedi kada se umiješa bilo kakva politika. U hajdukovom slučaju iskoritilo se Hajduk i torcidu (postala je banda ridikula, luftiguza, jebivjetara, vjetrogonja i narkomana) za niske i privatne ciljeve i sabotaže. Crtalo se kukaste križeve po travnjaku (ostavlja jaku sliku u sportskom i političkom svijetu), tuklo se suce koji su "krivo" sudili (to će pomoći da suci zavole hajduk), nosalo se majice protiv nekog lika (jako dobar motiv za buduće ulagače), vrijeđalo se crnce hukanjem i bacanjem banana (to sigurno pomaže u razvijanju slike o svijetskom klubu), zviždalo se Janici i još nekim javnim osobama (to će pomoći u privlaćenju državnog novca), pljuvalo se i vrijeđalo jednog od najvećih dioničara (to će naročito pomoći u privlaćenjau novih ulagača) Andabaka. O svinjarijama i makinacijama uprave bolje i da ne počinjem jer to bi roman u tri toma (tužba, samozavaravanje i presuda - smrt ili treća liga) za pravosuđe. Ukratko dok se neki likovi motaju oko "našeg Hajduka" navijačima i "torcidi" ostaje samo tiha patnja i izgredi. Kako se čini to bi moglo potrajati 10-20 godina jer "našem Hajduku" baš dobro ide. Torcida radi što žele a blagajna služi za privatne svrhe a naivna raja plaća i urla na stadionu. Zašto bi išta mjenjali, zbog tamo nekog NK Hajduka? Možeš misliti što je tim likovima stalo do Hajduka i Splita! Nisu oni naivna raja i stoka sitnog zuba.

VL
KA
karlodrago
19:33 19.09.2017.

Hajduk može spasiti odmicanje od politike /SDP-a/,nabaviti pravog trenera i nekoliko dobrih igrača i rezultati su tu.

VL
IL
ilijan
19:48 19.09.2017.

Navijač sam Dinama i Dinamo prošlu sezonu i ovu sada nije na nivou. Ove godine sam više očekivao od Hajduka ali nakon prošle utakmice sa Rijekom sam skeptičan. Bez ispaljenog metka su izgubili. Možeš izgubiti ali se na terenu ne zalagati to se ne oprašta.

VL
CR
crodux
20:33 19.09.2017.

ajmo svako još po 1911kn..hehe

VL
CR
crodux
20:29 19.09.2017.

pa šta će Hajduku novac, oni žive od ljubavi njihovih navijača, oni preziru novac i showbizz bla bla..

VL
DU
Deleted user
19:51 19.09.2017.

Bill Gatesu miriši na fritulu.

VL
ED
europski dinamo
20:34 19.09.2017.

Jači su im navijači i atmosfera kad Rijeka i Dinamo zajedno u 20 utakmica na Poljudu izgube samo jednu. Kazališna atmosfera u kojoj je ugodno igrati i pobjeđivati. Koja mitomanija o nekoj atmosferi,ludilu u kojoj tvoj klub svaku važnu utakmicu izgubi.

VL
Avatar debela koli
debela koli
20:38 19.09.2017.

Ostali samo dugmići.

VL
Avatar debela koli
debela koli
20:22 19.09.2017.

Kako me je nešto zasvrbelo.

VL
PU
puniša
09:32 20.09.2017.

jedino ih čudo može spasiti...u liku G.Marasa...on zna sve, pa čak i formulu uspjeha..

VL
JU
Jure7
20:47 19.09.2017.

Ne ide više ovako.... Ne ide mi u glavu da u Dalmaciji nema 7 talentiranih nogometaša, kojima dovedeš četiri dobra iskusna igrača.... uz to da još imaș petoricu iz mlade momčadi i petoricu solidnih igrača i eto kemije.... ovako izgledaju kao da ih je uragan sastavljao, a igra im je kao kod dice u osnovnoj školi...

VL
DU
Deleted user
08:49 20.09.2017.

Dok ulica vodi klub rezultati će biti takvi kavi jesu bez imalo nade za poboljšanje. Možda da zamole Mamića da postane direktor Hajduka?

VL
DU
Deleted user
08:44 20.09.2017.

Na ovaj način ni jedan klub na svijetu ne može napredovati. Dobri klubovi prodaju jednog i kupe još boljeg ili sličnog, a loši klubovi životari, a stvaraju igrače za druge i to je to! Jedna vrsta pripreme za pravu igru koja se onda odvija u drug!m klubovima i ligama koji ima više novaca!

VL
Avatar dzambo
dzambo
23:22 19.09.2017.

’’nasa dica’’ da bi napravili sta moraju ostati na primjer ka Buljan toliko god. I pod malu starost da zaigra vanka za klub kao HSV…al sve za to je nemoguce sad jer novi sistem je unistio konkurenciju koja je bila prije.I tak nemoguce je da I HNL bude jaka ko Yu liga I da konkurira klubovima u Europskim utakmicama ovo danas je samo poligon za zaradu pojedinaca I najveci uspjeh nakon toliko ulozenih ‘’miliona’’ je prvak I HNL. Pa Hajduk je bija prvak I BEZ MILONA I BOGATASA a kad su dosli ovi ‘’jaci sa novcem’’ vise nije a klub se neda prodati, pa ostaje im ta varijanta da prodaju klub I da nikad vise ne bude njihov I za uzvrat da budu prvaci I HNL je MALA NAGRADA…Za mene licno onaj sistem je bija bolji iako su bili skoro isto puta prvaci tamo I amo AL U Europi su toliko dobrih utakmica odigrali I znalo se zasto navijaci dolaze….a danas prazni stadioni I da procitamo na Netu ili u novinama za koliko se proda ‘’taj I taj’’ a rezultati ??? .i na kraju nikad vise utakmica ‘’nasih’’ ka protiv HSV, TOTTENHAMA, VALENCIJE, JUVENTUSA, REALA, BAYERNA….JER oni koje vode klubove kod nas nece dozvoliti da dodje do takvih utakmica jer onda oni nemaju zaradu pa prodaju brze bolje ‘’dicu’’ ili ‘’uvozne’’ da ‘’prezive’’ financijski a I to razumijem a I navijaci tih klubova pa im vracaju sa ‘’punim stadionima’’ I tamo neki zarade stotine miliona Eura od prodaja pa ‘’opet’’ kazu mozda budemo u minusu, u klubovima igraju I po 10 stranaca I opet imamo problema dobiti konobare,vatrogase,ribare...

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:28 20.09.2017.

nije nas Hrvatski sport toliko los koliko ti razni antihrvatski novinarceki pisu ali moramo ipak pogledat porijeklo tih novinarcekov pa cemo razumjeti a da nasi klubovi napreduju ipak bi Hrvatska trebala postat drzava Hrvatskog naroda i isli bi onda naprijed jer u Hrvatskom narodu ima jako puno pametnih i sposobnih osoba ali oni ne dolaze do izrazaja jer nisu pretezno clanovi partije i ne nose petokraku i ne hodaju po svijetu i jure USTASKE ZMIJE ni USTASE

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:06 20.09.2017.

pa Hajduk je od 1945 bio filijala Beograda i jugoslavenski klub i nikad nije bio Hrvatski ali nikad ni nece biti ako mi ne vjerujete pogledajte ljude oko kluba kome pripadaju i ciji su, specijalno torcidu ali i pola Hrvatskog sabora koji radi protiv sveg Hrvatskog a onaj nekulturni lopov ili ne ali tupav Mamic im je savrsen za unistavanje svega kaj mogu i kakove direktive dobivaju iz filijale

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
11:06 20.09.2017.

pa Hajduk je od 1945 bio filijala Beograda i jugoslavenski klub i nikad nije bio Hrvatski ali nikad ni nece biti ako mi ne vjerujete pogledajte ljude oko kluba kome pripadaju i ciji su, specijalno torcidu ali i pola Hrvatskog sabora koji radi protiv sveg Hrvatskog a onaj nekulturni lopov ili ne ali tupav Mamic im je savrsen za unistavanje svega kaj mogu i kakove direktive dobivaju iz filijale

VL
SM
san.martino
21:12 19.09.2017.

Carillo i branco moraju otici!!!

VL
Avatar dzambo
dzambo
23:18 19.09.2017.

Nema se sta prigovoriti Rijeci bolju su I tacka. Hajduk moze parirati Dinamu I Rijeci ‘’samo’’ ak prodaju klub nekom bogatasu pa da on ulozi…ALI ni to nece biti dovoljno za Europske utakmice kao sto nije pomoglo ni Dinamu ni Rijeci…nikakvi rezultati u Europi zadnjih god. I sve smo dalje I dalje od Europe. Ulaganje ‘’ala savjetnik’’ ne bi im preporucio jer time bi samo se taj pojedinac obogatio a u Europi bi bili ‘’nakantani’’ a kao Rijeka bogatas ALI koji ne otvara kesu da bi napravio nesto vise u Europi ni to nepomaze kao sto nije ni Rijeci…te dvije opcije dobre bi bile AL SAMO ZA I HNL al ko vise gleda tu ligu prosijek gledalaca I jakost ostalih je na nivou medjuopstinih liga koje su bile prije…jednostavno ovaj novi sistem je unistio konkurenciju klubova sa Balkana I sve dok je ovak nikad vise necemo biti ozbiljnim konkurenti jacim klubovima u Europi…tu I tamo koja pobijeda al u 90% utakmica takvih sve se zna unaprijed…a nikada pa ni tada nece biti na Balkanu takvog bogatasa domaceg ili stranca DA CE ULOZITI takve novce gdje ce dovoditi igrace od 10 I vise miliona Eura…koji bi mogli parirati klubovima u Europi..a ovo sto imamo je samo ‘’zarada’’ sitna I bogatasi su zadovoljni sa tim jer su nasi poligon za zaradu bez mnogo rizika...ni Dinamo ni Rijeka nista nisu napravili u Europi osim ‘’ucesca’’….(NASTAVLJA SE)

VL
DE
derin
19:57 19.09.2017.

Ako se išlo na ovaj model, onda trebaju jaki sponzori uz klub. Ne treba histerija oko privatizacije, naročito ako se pojavi ozbiljni investitor, koji shvaća Hajdukovu povijest i tradiciju i stavlja stručnjake na pozicije.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.