Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A nigdje Hrvata...

NBA liga počinje s rekordna 92 internacionalca

Tim Duncan
Reuters/Pixsell
29.10.2013.
u 19:36

Najviše je Francuza (10), Kanađana (8), Španjolaca (5), Australaca (5)... I dalje nema nijednog Hrvata

Noćas započinje nova NBA sezona i to s rekordna 92 internacionalca iz 39 zemalja i teritorija u sastavima 30 momčadi. Prijašnji rekord s prvim danom sezone bio je onaj iz 2010./2011.. Riječ je o 84 igrača iz 38 zemalja i teritorija. Klub rekorder je San Antonio sa 10 internacionalaca jer se za stranca vodi i Tim Duncan koji je s Djevičanskih Otoka, otočnog teritorija SAD-a. Najviše je Francuza (10), Kanađana (8), Španjolaca (5), Australaca (5)... I dalje nema nijednog Hrvata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije