Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI STRIJELAC U POVIJESTI

NBA legenda LeBron James odlučio ostavlja li se košarke

LeBron James
Foto: David Richard/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
13.07.2023.
u 13:47

"Više me ne zanima koliko ću poena postići, te što mogu, a što ne mogu na terenu. Pravo pitanje za mene je mogu li nastaviti igrati bez ozljeda. Dan kada neću moći dati sve od sebe na terenu, bit će to i moj posljednji. A taj dan još nije došao," rekao je James

NBA zvijezda LeBron James odbacio je nagovještaje o umirovljenju, kazavši "kako nije spreman prekinuti sportsku karijeru jer još uvijek osjeća veliku ljubav prema košarci", tvrdi AFP.

"Više me ne zanima koliko ću poena postići, te što mogu, a što ne mogu na terenu. Pravo pitanje za mene je mogu li nastaviti igrati bez ozljeda. Dan kada neću moći dati sve od sebe na terenu, bit će to i moj posljednji. A taj dan još nije došao," rekao je James na dodjeli ABC-jevih nagrada Espy.

James (38) je  osvojio nagradu Espy za rekordnu prošlu sezonu, kada je izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca svih vremena u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, nadmašivši broj poena koje je prethodno skupio Kareem Abdul-Jabbar. Dodao je kako mu je treniranje njegovih sinova pomoglo da zadrži svjež pogled na sport kojim se bavi više od dva desetljeća.

U kolovozu je produžio ugovor s Los Angeles Lakersima i igrat će barem još sezonu 2024/25.

ABC-jeve nagrade za sportaša godine dobili su nogometaš Patrick Mahomes i skijašica Mikaela Shiffrin, a Kansas City Chiefs NFL lige osvojio je nagradu za momčad godine.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije