Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Clippersi uvjerljivi protiv Mavsa, prve pobjede Grizzliesa i Hawksa

NBA
Foto: Reuters
1/5
30.10.2015.
u 10:47

Konačnih 16 koševa razlike i ne odaje pravo stanje stvari, jer su Clippersi sredinom četvrte četvrtine vodili i sa 28 razlike (102:74). Blake Griffin je sa 26 koševa i 10 skokova predvodio Clipperse, a John Jenkins sa 17 ubačaja Mavse.

Najzanimljiviji od tri ogleda američke profesionalne NBA lige koji su bili na programu u četvrtak igrao se u Los Angelesu gdje su Clippersi ugostili Dallas Maverickse, te ih svladali sa 104:88.

Središnja osoba dvoboja u Los Angelesu bio je centar Clippersa DeAndre Jordan, koji je ovoga ljeta prvo sve dogovorio oko svog prelaska iz Clippersa u Mavse, da bi pod pritiskom trenera Doca Riversa, te još nekoliko igrača Clippersa "promijenio mišljenje" i ipak ostao u Los Angelesu.

Jordan se našao u nekoliko "klinčeva" s gostujućim igračima, prvenstveno Dirkom Nowitzkim, ali je i pokazao zašto je na cijeni kao najbolji skakač i ponajbolji bloker u NBA. Utakmicu je završio sa 15 skokova i četiri blokade.

Konačnih 16 koševa razlike i ne odaje pravo stanje stvari, jer su Clippersi sredinom četvrte četvrtine vodili i sa 28 razlike (102:74). Blake Griffin je sa 26 koševa i 10 skokova predvodio Clipperse, a John Jenkins sa 17 ubačaja Mavse.

Memphis Grizzliesi oporavili su se od katastrofalnog ulaska u sezoni i domaćeg poraza od 30 razlike od Cleveland Cavaliersa 112:103 domaćom pobjedom protiv Indiana Pacersa. Marc Gasol je sa 20 koševa bio najbolji u ujednačenom napadu Grizzliesa kod kojih je sedam igrača postiglo dvoznamenkast broj poena, dok je 20 pogodaka za domaće postigao George Hill.

Prošlosezonska hit momčad Atlanta Hawksi u svom su drugom nastupu upisali prvu pobjedu svladavši kao gosti New York Knickse sa 112:101 nanijevši domaćem sastavu prvi poraz u sezoni. Jeff Teague je sa 23 koša bio prebrz za obranu Knicksa, dok je Carmelo Anthony sa 25 ubačaja standardno bio najučinkovitiji kod domaćih.  

>> Nakon 10 godina ponovo četvorica Hrvata u NBA ligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije