Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaista morbidno

Navijači Verone zviždali preminulom igraču Morosiniju

Piermario Morosini (1)
AFP/PIXSELL
21.10.2012.
u 14:10

- Učinit ćemo sve da te i takve navijače maknemo s tribina talijanskih stadiona!

U desetom kolu talijanske Serie B sastali su se Livorno i Verona, a domaćini su odlučili prije početka utakmice održati minutu šutnje u znak sjećanja na Piermarija Morosinija, igrača koji je prije šest mjeseci preminuo tijekom utakmice protiv Pescare nakon srčanog zastoja.

No, navijači Verone jučer su pokazali koliko su morbidni te su tijekom minute šutnje gromoglasno zviždali. Talijanska javnost zgrožena je takvim postupkom, a policija će temeljem videosnimke protiv navijača koji su zviždali, kao i podizali desnu ruku u duhu fašističkog salutiranja, pokrenuti istragu.

- Učinit ćemo sve da te i takve navijače maknemo s tribina talijanskih stadiona! - rekao je predsjednik talijanskih drugoligaša Andrea Abodi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije