Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ZVIJEZDA U LONDONU

Navijači Tottenhama napisali pjesmu za novog junaka! Ivan Perišić postao je hit na Otoku

Champions League - Group D - Tottenham Hotspur v Olympique de Marseille
David Klein/REUTERS
29.09.2022.
u 09:18

Antonio Conte tražio je Perišića jer se savršeno uklapa u njegov 3-5-2 sustav.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić postao je omiljen među navijačima engleskog Tottenhama unatoč tome što je došao prije nekoliko mjeseci. 

Vatreni još čeka na svoj prvijenac, nije upisao u strijelce, ali je u sedam premierligaških nastupa zabilježio tri asistencije uz jako dobre ocjene njegovih nastupa. Zadovoljni su i engleski mediji koji znaju jako često kritizirati pa i pisati zločeste komentare, dok su nova pojačanja uvijek pod posebnim povećalom. 

Navijači Spursa su ga također jako brzo prihvatili, a sada je dobio i svoju pjesmu. 

- Došao je u Tottenham kako bi igrao s Harryjem Kaneom. Odbio je Chelsea da bi igrao na White Hart Laneu. On je naš Hrvat koji ide gore-dolje po terenu. Njegovo ime je Ivan, Ivan Perišić - prijevod je kratke pjesmice za Ivana. 

 

 

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije