Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Euro 2020.

Navijači razočarani izgledom novog hrvatskog dresa

Novi hrvatski dres
Foto: footyheadlines.com
1/3
03.12.2019.
u 11:26

Hrvatski nogometni savez je tada demantirao vijest, ali sada društvenim mrežama kruže fotografije dresa koji je već izrađen

Objavljene su prve fotografije novih hrvatskih dresova za Euro 2020. godine. Poznati portal Footy Headlines koji godinama objavljuje fotografije dresova, otkrio je javnosti izgled novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

Nedavno je objavljen dizajn dresa, a navijači su bili razočarani njegovim izgledom. Hrvatski nogometni savez je tada demantirao vijest, ali sada društvenim mrežama kruže fotografije dresa koji je već izrađen.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotografije je prenio Footy Headlines koji među prvima objavljuje informacije na tu temu. Kada god je objavio fotografije novih dresova njihov dizajn je kasnije bio gotovo identičan. 

Tako je u listopadu objavljen predložak novog dresa, HNS je to demantirao.

'Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama', priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:39 03.12.2019.

Žao mi je, ali ovaj dres sigurno neću kupit. Ne valja.

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
11:55 03.12.2019.

KATASTROFA.

DU
Deleted user
12:11 03.12.2019.

Užas! Sadašnji dres je definitivno ljepši .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije