Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS otvara vrata

Navijači pozvani na prvi trening vatrenih uoči dvoboja s Grčkom

Hrvatska reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
02.11.2017.
u 17:02

Otvoreni trening hrvatske reprezentacije održat će se u ponedjeljak 6. studenoga u 20 sati

Hrvatski nogometni savez je na službenim stranicama pozvao navijače na otvoreni trening reprezentacije uoči utakmica s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za SP.

Otvoreni trening hrvatske reprezentacije održat će se u ponedjeljak 6. studenoga u 20 sati. Vatreni se toga dana okupljaju, a onda će održati trening na igralištu Hitrec-Kacian.

Na trening vatrenih može se ući samo s ulaznicama koje su besplatne, a koje se mogu preuzeti OVDJE. Potrebno je upisati ime, prezime i datum rođenja. Ulaznice treba ispisati na pisaču. 

Hrvatska prvu utakmicu protiv Grčke igra u četvrtak 9. studenoga u 20:45 sati u Maksimiru, a uzvrat je tri dana kasnije u Pireju.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

KR
kruti190
17:36 02.11.2017.

svi na trening,SVI,SVI!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije